Päivät alkaa hupenemaan ja jännitys pikkuhiljaa nousemaan. 147 päivää enää siihen, kun sanomme toisillemme tahdon. Paljon on ehditty melkein puolentoista vuoden aikana suunnittelemaan ja varailemaan, nyt kaikki alkaa konkretisoitumaan maksujen ja lopullisten varausten osalta.

Mitä on tähän mennessä tehty ja mitä vielä edessä

Hääsuunnittelua on tehty elokuusta 2020 lähtien enemmän ja vähemmän aktiivisesti. Sieltä lähtien on seuraavia tehty, etsitty, ostettu ja varattu:

Seuraavien kuukausien aikana olisi hoidettava:

Nyt kun katsoo tätä listaa, niin täytyy sanoa stressin hieman jopa helpottavan. Olemme hoitaneet aivan valtavan määrän asioita jo nyt! Toivottavasti tässä on kaikki mitä mielessä on pyörinyt ja mitä oikeasti on varattuna. Isot linjat on suunniteltu ja varattu, osittain jopa maksettu.
To do-listalla on melko pienien asioiden viimeistelyä, jopa mukavia juttuja mihin mielellään tässä vaiheessa käyttääkin aikaa. Jälkeenpäin voi olla vain tyytyväinen, että häiden suunnittelun aloitti silloin melkein 2 vuotta ennen. Ehti rauhassa tutustua palveluntarjoajiin, vertailla ja minulle ominaisesti vatvoa edestakaisin minkä valitsee ja päätyä mieleiseen lopputulokseen.

Kutsut – paperina vai viestinä?

Pallottelen tällä hetkellä ajatuksen kanssa lähettää hääkutsut viestinä Whatsappin kautta. Ajatus tästä heräsi, kun aloitin suunnittelemaan kutsuja erään sivuston kautta ja loppupeleissä kutsuun ei kovin paljoa sitä informaatiota tullut. (Ja totesin myös etten tosiaan tiedä kaikkien ystävien osoitteita..)Teemme kattavan hääsivun, josta löytyy kaikki tärkeä info päivämme liittyen ja ilmoittautumiset. Joten miksi kutsu ei voisi mennä vain viestinä ja samalla saisi linkin lähetettyä myös kätevästi! Toisaalta taas paperikutsu olisi ihana, kaunis konkreettinen ja omalla tavallaan juhlava. Juttelin aiheesta muutaman ystäväni kanssa ja sain viime kesän morsiolta etenkin vihreää valoa kutsuidealleni. Säästäisi aikaa ja etenkin rahaa. Postitus syö aikamoisen loven budjettiin ja tarkan markan morsiona haluan säästää missä vain mahdollista! Tein aiheesta Instagramin puolelle postauksen ja kyselyn. Oletettavissa oli suurimman osan äänestys paperikutsujen puolella, mutta yllättävän moni oli myös laittamassa kutsuja viestillä ja hääsivun linkkinä. Asiaa täytyy nyt miettiä hetki ja alkaa toimia! Toukokuussa viimeistään kutsut matkaan!

Mitä ajatuksia kutsujen lähettäminen viestillä herättää? Hitti vai huti? Jätä kommenttia alle 🙂

Aurinkoisin terveisin Heidi

2 vastausta

  1. I was excited to discover this website. I want to to thank you for your time for this wonderful read!! I definitely liked every part of it and i also have you book-marked to look at new things on your website.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.