Huhtikuu on jo reilussa puolessa välissä – hei mihin tämä aika menee! Häihin on tosiaan se alle neljä kuukautta…jännittää! On kuitenkin ihanaa kun nyt pääsee tekemään häiden suhteen ihan konkreettisia juttuja. Viime viikolla pääsimme maistelemaan hääruokia sekä tsekkaamaan juhlapaikan tilat. Kulosaaren Casino ei ole talvisin aktiivisessa käytössä, joten sinne ei voi vain mennä piipahtamaan ja fiilistelemään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kaikki yhdellä lautasella, ei kaunista

Olin jotenkin mokannut varauksemme, joten emme Sampan kanssa päässetkään maistelemaan itse pääruokia ollenkaan (ruuat olisi pitänyt tilata jo etukäteen ja enhän minä ollut tätä tajunnut ollenkaan). Saimme kuitenkin maistella alkuruokia sekä pääsimme tapaamaan henkilön, joka toimisi juhlissamme hovimestarina. Maistelupäivä sattui olemaan vielä ihanan aurinkoinen, joten oli ihanaa fiilistellä meren välkettä. Itse alkuruokamenu oli odotettua suppeampi, eli kaikkia alkuruokia ei ollut tarjolla. Löysimme kuitenkin muutaman suosikin, jotka haluamme ehdottomasti myös häämenuuseen.

Mielestäni on hyvä ottaa huomioon, että kun ihmiset valitsemiamme ruokia syövät, on elokuu ja luultavasti kuuma kesäinen iltapäivä. Silloin eivät välttämättä maistu majoneesilla kyllästetyt salaatit, vaan silloin kaipaa enemmänkin raikkaita ja tuoreita makuja. Haluaisin, että menussa olisi myös runsaasti kasvisvaihtoehtoja ja ehkä vähemmän lihaa. Pääruaasta on hankala sanoa, sillä emme tosiaan päässeet vaihtoehtoja maistelemaan, mutta valittavana meillä olisi härän lisäksi muun muassa lohta, joka kuulostaa todella potentiaaliselta vaihtoehdolta.

Maistelimme myös kakkuja, tarjolla taisi olla kolmea eri makua. En ikävä kyllä noiden makujen joukosta löytänyt suosikkiani. Haluaisin ehkä juustokakun, mutta sellaisen jossa maut olisivat mahdollisiman aitoja, eli ei mitään esansseja kiitos. Perinteiset kermakakut eivät ehkä ole minun juttu ja suklaakakku saattaa olla liian raskas elokuiseen iltaan. Onneksi kakkuvaihtoehtoja on vielä muutamia, joten pitääkin ottaa asiakseen joku päivä piipahtaa konditoriossa kakkujen maistelun merkeissä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mites nämä ruokakuvat nyt on tämän näköisiä :D
Mites nämä ruokakuvat 😀 ?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itse juhlapaikka näytti upealta, paitsi että siellä oli parhaillaan menossa lattiaremontti, joten pöytien asettelua tai muita koristeluita ei ollut nähtävillä. Juhlapaikka sinällään ei mielestäni kaipaa hirveästi mitään tilpehööriä, sillä seinät ovat siinä oikeastaan kokonaan ikkunaa merelle päin. Näin ollen maisema toimii parhaimpana koristuksena. Piipahdimme kotimatkalla myös hääkirkossamme, joka ei valitettavasti ollut auki. En ole vielä kertaakaan päässyt käymään kirkon sisällä, mutta ainakin ulkoapäin se näyttää todella söötiltä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ollaan saatua nauttia ihanista kevätsäistä <3 ihanaa! En malta odottaa lämpimiä kesäpäivä kun ei enää tarvitse neuletta kaivaa kevättakin alle.

ps. Vielä ehdit hyödyntämään alekoodin Katri Niskaselle! Tsekkaa postaus täältä. Koodi voimassa tämän kuun loppuun.

133 vastausta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.