OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mekko: Katri Niskanen – Tulip dress

Huomenna se tapahtuu … täytän nimittäin 30 vuotta. Harvemmin olen ottanut stressiä ikääntymisestä, ja näin on nytkin. Rennosti vain kolmeakymppiä kohden. Uskon nimittäin ihan oikeasti siihen, että ikä on vain numero. Tärkeintä on miltä sinusta tuntuu ja kuinka voit. Numeraalisella iällä ei ole mitään merkitystä.

Vaikka virallisesti syntymäpäiväni on huomenna tiistaina, juhlistimme päivää jo hieman etukäteen viikonloppuna. Siskoni ja kaasoni Katja oli nimittäin Lontoosta asti tullut tänne Helsinkiin viikonlopun viettoon ja äitinikin oli täällä käymässä, joten pohdin, että nyt on hyvä hetki kutsua koko perhe koolle juhlan kunniaksi. Mukaan kutsuin myös Samulin perhettä, sillä meidän perheet eivät ole koskaan ennen tavanneetkaan. Syntymäpäivät on oiva tilaisuus tutustua, sopivasti hyvissä ajoin ennen häitä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muistan kun tapasin Samulin perhettä ensimmäistä kertaa. Minua jännitti (kuten aina uusien ihmisten kohtaaminen), mutta samalla olin levollisin mielin. Harvemmin tulee oikeasti sellaista tilannetta, ettei tule jonkun kanssa toimeen. Jännitykseni oli tässäkin tapauksessa hieman turhaa, sillä Samulin perhe on todella huippu ja ihana. Minut on otettu todella lämpimästi mukaan porukkaan ja minusta ihan oikeasti tuntuu, että olen osa heidän perhettään. Pieni jännitys oli ilmassa myös viikonloppuna, kun perheemme kohtasivat ensimmäistä kertaa. Ilta oli kuitenkin erittäin onnistunut ja oli ihan huikeaa nähdä meidän molempien lähimmäiset iloisesti saman pöydän ääressä.

Tajusin tuon illan aikana, ettemme ole äitini ja siskojeni kanssa viettäneet iltaa porukalla moniin vuosiin. Toki tämä on haastavaa välimatkojen takia, mutta silti ainakin kerran vuodessa pitäisi järjestää jokin yhteinen illallinen tai muu tapaaminen. Häiden tiimoilta tapaamme sitten koko porukka seuraavan kerran, mutta jatkossa pitää pitää huoli, että näemme koko porukka useammin. Minusta yksi häiden tärkeimmistä asioista on yhdistää kaksi perhettä ikään kuin yhdeksi ja en tiedä johtuuko se iästä, mutta olen nyt oivaltanut kuinka tärkeitä lähimmäiset ovat. Aikaisemmin sitä ehkä ärsyyntyi jotenkin helpommin vanhempiinsa tai sisaruksiinsa, mutta nyt heidät näkee hieman eri tavalla. Toki erimielisyyksiä tulee aina, mutta nyt niitä käsittelee jotenkin ihan eri tavalla. Minusta tuntuu, että myös häiden suunnittelu ja järjesteleminen on tuonut minut lähemmäksi omaa perhettäni. Arvostan suuresti heidän ja muiden lähimmäisteni apua, sitä ei missään nimessä pidä ottaa itsestäänselvyytenä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Illan asusta vastasi upea Katri Niskanen. Kävi piipahtamassa liikkeellä ihan pikaisesti perjantaina ja pakko oli kokeilla veistoksellista, yksiolkaimista Tulip dressiä. Mekko on aivan mielettömän mukavan tuntuinen päällä, yksinkertainen, mutta näyttävä. Kyseistä mekkoa on vielä jäljellä (hajakokoja!) ainakin rosan värisenä verkkokaupassa, joten suosittelen toimimaan nopeasti. Mustana kyseistä mekkoa saa jälleen syksyllä ja uutena värinä on myös luvassa beige (täydellinen sävy syksyn juhliin!).

Katri Niskasen verkkokauppa löytyy täältä.

136 vastausta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.