Varoitus! Luvassa on avautumista.

Nyt hieman ahdistaa… Tuntuu nimittäin, ettemme ole saaneet oikeastaan mitään hääjärjestelyjä vietyä eteenpäin. Turhauttaa! Itkettää ja ahdistaa! Tiedän, etteivät nämä fiilikset oikeastaan liity häihin vaan lyhyeen aikaan on sattunut monta surullista asiaa. Niitä sen en nyt lähde sen enempää avaamaan, sillä olen ymmärtänyt, että suru on jokaisen henkilökohtainen asia.

 

Voin kyllä kertoa yhden syyn mikä lisää tätä olo tukaluutta ja se on viisaudenhampaan leikkaus, joka tapahtui eilen. Olo ei ole nyt kummoinen, mutta tiedän, että se vielä paranee. Suosittelen kaikille kyllä lämpimästi viisureiden poistamista ajoissa, sillä mitä enemmän ne nököttävät paikoillaan, sitä enemmän ne aiheuttavat ongelmia.

Mutta niistä järjestelyistä… se mitä olemme Samulin kanssa koittaneet metsästää (toistaiseksi) tuloksettomasti on hääauto. En ymmärtänyt, että sellaisen löytyminen olisi näin vaikeaa. Samulilla on mielessä tietynlainen kaara, vanha jenkkiauto. Ikäväkseni voin todeta, ettei edes Google ole tässä ollut kummoisena apuna. Muutama sivusto löytyy, jossa tarjolla on juuri sellaisia kaaroja, joista haaveilemme, mutta tiedot sivulla ovat joko vanhentuneet tai yhteydenottopyyntöihimme ei ole vastattu.

Toinen asia mikä vaikeuttaa asioiden viemistä eteenpäin on se, ettei ihmiset ja yritykset vastaile sähköposteihin niin nopeasti kuin mitä toivoisi. En tiedä mistä tämä johtuu, mutta olen muutamaan liikkeeseen joutunut lähettämään ”oletko saanut edellisen viestini” -sähköpostin. Minä ymmärrän, että yrittäjän arki on taatusti kiireistä, enkä minä ole todellakaan heidän ainoa asiakkaansa. Jos joku muukin on kokenut samaa, voin antaa yhden todella tehokkaan vinkin – soita! Puhelimitse olen saanut sovittua paljon asioita heti ja siten välttää myös sen turhautumisen tunteen.

Häät eivät saisi aiheuttaa mitään ylimääräistä stressiä, sillä ne ovat ilon juhla, joista kenelläkään ei pidä olla ylimääräisiä paineita. Tiedän, helpommin sanottu kuin tehty. Tuntuu, että ne paineet tulevat kuin itsestään mitä lähemmäs päivää mennään. Olen kuitenkin vakuuttunut siitä, että rento hääpari, muutama lasi skumppaa ja läheiset ympärillä takaa onnistuneet juhlat. Juuri nyt tuntuu siltä, että elämään mahtuu paljon surua ja menettämisen tunteita. Mikään ei ole varmaa, joten jokaisesta päivästä pitäisi pystyä nauttimaan. Sitä suuremmalla syyllä uskon myös siihen, että elämää ja rakkautta kannattaa juhlistaa aina kun vain siltä tuntuu! Koskaan ei ole turhaa koota läheiset ja ystävät ympärille ja viettää heidän kanssaan aikaa.

123 vastausta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.