Mihin häissä kannattaa panostaa, mistä voi helposti pihistää? Miten häästressi selätetään ja kuinka suunnittelussa pysyy järki ja tolkku koko matkan ajan? Kysyimme hääparilta parhaat vinkit täydellisen juhlapäivän rakentamiseen ja näin he vastasivat. Poimi parhaat neuvot omaan käyttöösi:

1. ”Upeat hääkutsut tekevät vaikutuksen, mutta ihmiset ovat laiskoja vastaamaan kutsuun. Perustakaa häille omat nettisivut, joiden kautta ilmoittautuminen muu info on vain parin klikkauksen päässä. Me käytimme Withjoyta.”

2. ”Pohtikaa juhlienne ympäristövaikutusta! Välttäkää tilaamasta lentorahtina halpoja ulkomaisia muovikoristeita ja käyttäkää mieluummin kierrätettyjä koristeita tai arvioikaa, tarvitseeko koristeita lainkaan.”

3. ”Miettikää, mikä teille on tärkeintä ja mihin haluatte panostaa ja käyttää aikaanne. Kun arvojärjestys on selvillä, on helppoa miettiä, mikä on olennaista ja mistä voi karsia pois, varsinkin jos häästressi yllättää.”

4. ”Suunnitelkaa ajoissa! Älkää arastelko budjettia, vaan ottakaa se heti alusta asti mukaan suunnitelmien tueksi. Kun olette ajoissa liikenteessä, saatte mitä haluatte ja todennäköisesti hieman edullisemmin.

5. ”Älkää luottako nettisivuihin ja valokuviin, tutustukaa paikkoihin ja palveluntarjoajiin paikan päällä.”

6. ”Kiinnittäkää huomiota yksityiskohtiin, sillä ne kruunaavat päivän.”

7. ”Jos olette totaalisen hukassa esimerkiksi pöytäsomisteista ja juhlanne teemasta, kannattaa avuksi ottaa hääsuunnittelija. Hääsuunnittelijan apua voi käyttää pienimuotoisestikin.

8. ”Koettakaa nauttia koko hääsuunnittelu- ja valmisteluajasta, älkääkä satsatko pelkästään hääjuhlaan. On mukava laatia vaikka diaesitystä yhdessä kumppanin kanssa menneistä vuosista, kun samalla voi pysähtyä muistelemaan yhteisiä hetkiä.”

9. ”Tehkää suuret varaukset ajoissa, jotta vältytte myöhemmin stressiltä. Ajoissa tarkoittaa vähintään puoli vuotta etukäteen.”

10. ”Panostakaa valokuvaajaan. Upeat hääkuvat vievät häätunnelmaan vuosienkin päästä, joten laadusta ei kannata tinkiä: kun muistot haalistuvat, valokuvat ja videot pysyvät. Valokuvaajan varaaminen kannattaa tehdä hyvissä ajoin, sillä hyvien kuvaajien kalenterit täyttyvät jopa vuoden etukäteen.”

11. ”Laatikaa kunnolliset sopimukset palveluntarjoajien kanssa, jotta olette varmasti kartalla siitä mitä olette ostamassa tai vuokraamassa. Pienistäkin yksityiskohdista kannattaa sopia kirjallisesti. Tämä helpottaa myös palveluntarjoajaa.”

12. ”Varatkaa kunnolla aikaa kaikkiin päivän osa-alueisiin, sillä aika menee nopeasti! Jos voisimme muuttaa omasta päivästämme jotain, niin lisäisimme aikatauluun muutaman tunnin juhlimisaikaa. Seuraavan päivän hääbrunssi on myös hyvä keino jatkaa juhlatunnelmaa.”

13. ”Pyytäkää apua! Sukulaisten ja ystävien taidot kannattaa hyödyntää. (Ketään tietenkään liikaa rasittamatta.) Delegoikaa päivän ohjelma kaasoille ja bestmaneille, jotta saatte itse vain nauttia.”

14. ”Keksikää oma juttunne! Mikä tekee teidän häistä juuri teidän näköiset? Käyttäkää suurin osa budjetistanne siihen, mikä tekee teidät onnelliseksi.”

15. ”Järjestäkää häät ulkomailla! Häiden järjestäminen ulkomailla ei ole ollenkaan niin vaikeaa, kun avuksi ottaa hääsuunnittelijan. Ennakkoluuloista poiketen hääsuunnittelija ja häät ulkomailla ei välttämättä ole kalliimpi kombo kuin häät Suomessa. Esimerkiksi tarjoilut ja hääpaikan voi saada jopa edullisemmin.”

16. ”Häistä kannattaa lähteä tekemään omannäköisiä heti alkuvaiheessa. Oli kyseessä sitten 20 hengen pieni tilaisuus tai 400 hengen megabileet – sen pitää olla hääparin näköinen.”

17. ”Jos mahdollista, juhlikaa monta päivää. Tunnelma vain paranee, kun ihmiset ehtivät tutustua ja rentoutua.”

18. ”Älkää järjestäkö liikaa ohjelmaa, jotta teillä on aikaa seurustella vieraiden kanssa.”

19. ”Morsian! Älä mieti mekkosi likaantumista, vaan nauti puvustasi täysillä!”

20. ”Hääviikolle kannattaa ottaa lomaa sekä suunnata edes lyhyelle häämatkalle pian häiden jälkeen. Virallinen matka voi olla myöhemmin.”

Lue myös:

Säästövinkit pienen budjetin häihin

Pitopalvelun 10 käskyä hääparille

Monen päivän häät – Järjestä etkot ja jatkot!

151 vastausta

  1. Thanks to its vasodilation effects, sildenafil initially looked like a promising treatment for angina — a form of chest pain — but the results weren t strong enough to be worth studying further want to buy priligy in pakistan Erectile dysfunction, which is the opposite of priapism, occurs when a man has difficulty getting and or keeping an erection long enough for sex, erectile function is limited or non-existent

  2. fairness claritin price in egypt However the council leaders, while welcoming the progress with equal enthusiasm, were more guarded about its relationship to the debate on Scottish independence lasix kidney function Kaya H, Rider K, Cho AH, Schwartz A, Alrehaili G, Ahari J

  3. Nadine E Foster, Annette Bishop, Bernadette Bartlam, Reuben Ogollah, Panos Barlas, Melanie Holden, Khaled Ismail, Sue Jowett, Christine Kettle, Jesse Kigozi, Martyn Lewis, Alison Lloyd, Jackie Waterfield, and Julie Young priligy medication

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.