Yhteistyö: Ruohonjuuri

Miellän mustaherukkamehun flunssan helpottajaksi, joka nautitaan kuumana samalla kun maataan villasukat jalassa peiton alla. Nyt kuitenkin kokeilimme tehdä mustaherukasta alkoholittoman alkumaljan ja mustikkamehusta alkoholittoman janonsammuttajan. Juomissa käytettiin Ruohonjuuresta saatuja Marjatila Raitaniemen makeuttamattomia täysmehuja.

 

 

Mustaherukka-alkumalja

1 pullo mustaherukkatäysmehua

1,5 litraa kuplavettä

sokeria oman maun mukaan

 

 

Sitruunainen mustikkabooli

0,1 l sitruunan mehua

0,1 l mustikkatäysmehua

6 litraa kuplavettä

sitruunaa ohuina siivuina

minttua/mustaherukanlehtiä

pakastettuja mustikoita tai pensasmustikoita jäisinä

 

 

Yksi vastaus

  1. Hyvältä näyttää nam ja varmasti maistuu myös?? Mustikka ja sitruuna on hyvä yhdistelmä minun mielestäni?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.