Yhteistyö: Ruohonjuuri
Miellän mustaherukkamehun flunssan helpottajaksi, joka nautitaan kuumana samalla kun maataan villasukat jalassa peiton alla. Nyt kuitenkin kokeilimme tehdä mustaherukasta alkoholittoman alkumaljan ja mustikkamehusta alkoholittoman janonsammuttajan. Juomissa käytettiin Ruohonjuuresta saatuja Marjatila Raitaniemen makeuttamattomia täysmehuja.
Mustaherukka-alkumalja
1 pullo mustaherukkatäysmehua
1,5 litraa kuplavettä
sokeria oman maun mukaan
Sitruunainen mustikkabooli
0,1 l sitruunan mehua
0,1 l mustikkatäysmehua
6 litraa kuplavettä
sitruunaa ohuina siivuina
minttua/mustaherukanlehtiä
pakastettuja mustikoita tai pensasmustikoita jäisinä
Hyvältä näyttää nam ja varmasti maistuu myös?? Mustikka ja sitruuna on hyvä yhdistelmä minun mielestäni?
Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?