OLEN AIVAN SUPER INNOISSANI !

Tänään, kun pääsin töistä kotiin – olin saanut postia. Enkä mitä tahansa postia, vaan kortin (luultavasti kaasoiltani?), jossa kehotettiin valmistautumaan polttareihin. POLTTARIT – jes, parasta! Odotan polttareita varmaan yhtä paljon, kuin lapset joulupukkia.

”Sinulla tulee olla seuraavan sivun listassa mainitut tarvikkeet kotona pakattavissa
kahdessakymmenessä (20) minuutissa, milloin tahansa.”

Kun olin saanut lapseni yöunille, aloin tutkailemaan kortin kääntöpuolella olevaa pakkauslistaa. Annettu kahdenkymmenen minuutin aikaraja on melko tiukka. Varsinkin, kun en todellakaan tiedä kaikkien tavaroiden tarkkaa olinpaikkaa. Päätin ruveta tuumasta toimeen. Ensin kaivoin esiin riittävän suuren kassin, mikä olisi parempi tähän tarkoitukseen, kuin pinkki Haglöfsin LAVA90 -kassi. Sinne mahtuu melkeinpä pieni kylä ja varmasti myös polttarikamppeet.

Käsiraudat olen viimeksi nähnyt kolme vuotta takaperin, työtehtäviä vaihdettuani. Mihinköhän niitäkin tarvitsen? Raudat löytyivät yläkaapissa olevasta pussista, onneksi avaimet olivat myös samassa paikassa. Seuraava esine, jonka päätin etsiä oli kaulin. Mitään kunnon emännän kaulinta meiltä ei löydy, mutta lasten kaulin sentään. Toivottavasti en joudu leipomaan pullia. Viimeinen hankalasti löydettävä tarvike oli kertakäyttösadetakki. Tiesin omistavani pinkin kertissadetakin, joka oli ostettu vuoden 2016 Ruisrockiin. Sadetakin tiesin löytyvän käyttämättömänä festarirepusta. Festarirepusta, jonka muistaakseni olin laittanut matkalaukkujen sisälle. Sieltähän se löytyi, vaatehuoneen ylähyllyltä kolmen sisäkkäin olevan matkalaukun uumenista.

Vaikeimmat tavarat paikannettu ja pakattu valmiiksi. Käyn varmasti ostamassa söpöjä prinsessalaastareita kaupasta – heti huomenna! Kaiken muun voin myös pakata valmiiksi, paitsi ”säänmukaiset päivävaatteet”. Säätä, kun en voi ennustaa ja päivääkään en tiedä. Mies vain nauroi minulle, kun esittelin pinkkiä sadetakkiani. Hän tietää polttaripäiväni, ei vain suostu sitä kertomaan. Nyt voinkin kaikkein muiden hääsuunnitelmien ohessa miettiä, mitä haluan laukkuuni pakata.

Maanantaikaan ei enää tunnu maanantailta –
meinaisin jopa unohtaa, että tänäänhän tulee Unelmahäät!

– Sara ♥

Lue myös:

6 vastausta

  1. Huuuu miten jännää! Mä en ole saanut polttareistani vielä minkäänlaista vinkkiä, enkä todellakaan tiedä, milloin ne ovat. Kai niitä ollaan edes suunnittelemassa? :O Kamut ovat olleet ihan hipihiljaa, eikä koko polttareista ole puhuttu halaistua sanaa sen jälkeen, kun annoin kaasoille osallistujalistan.

  2. Onpa tosiaan jännää! Hihii! Siitä tulee varmasti hauska päivä! Kannatti varmasti pakkailla vähän etukäteen, koska melko kryptisiä asioita sinulta toivottiin 😉 Olisi voinut 20 minuutissa tulla muuten kiire.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.