Yllä oleva kuva: Maria Kiraly

Kerroin aiemmin blogissani, että hääbändin löytäminen oli yllättävän hankalaa. Monilla yhtyeillä tai esiintyjillä ei ollut kunnon netti- tai Facebook -sivuja, ja ennen kaikkea: ei minkäänlaista videomateriaalia omista esiintymisistään. Me emme halunneet ostaa sikaa säkissä ja siksi kokoonpanot, joiden esiintymisiin ei voinut kurkistaa videoiden välityksillä, jäivät automaattisesti pois laskuista.

Sitten vastaan tuli Bilebändi HighLights – ja se kolahti kovaa. Selkeät nettisivut, lukemattomia videoita esiintymisistä – ja mahtava meno lahjakkaalla kokoonpanolla. Vielä kun kävi ilmi, että yhtyeellä oli hääpäivämme vielä vapaana, oli päätös tehty välittömästi. Ja hyväksi päätöksesi se osoittautuikin!

Bilebändi HighLights nousi lavalle häissämme ennen puoltayötä, kun juhlakansa oli juuri pääsemässä juhlatunnelmaan. Ja ihan liioittelematta voi sanoa, että yhtye räjäytti tanssilattian. Lattian laidalle ei jäänyt yhtäkään seinäruusua, vaan kaikki jorasivat kuin viimeistä päivää ja hiki virtasi.

Bilebändi HighLights. Kuva: Teemu Myöhänen / Karma Media

Yhtyeen toinen solisti Kata kertoi minulle etukäteen, että yhtye luo aina lopullisen setin lukkoon aina vasta juhlavieraat nähtyään. Heidän soittamansa kappaleet siis kertoivat jotain siitä, miten he vieraamme näkivät ja millaisesta musiikista uskoivat heidän syttyvän. Olisi mielenkiintoista tietää, miten sen voikin juhlakansasta niin hyvin päätellä etukäteen – kenties tässä toimii vain kokemuksen tuoma varmuus, jota Bilebändi HighLightsiltä löytyy!

Bilebändi HighLights saattoi juhlavieraiden korviin hittejä niin menneiltä vuosikymmeniltä kuin tältä päivältäkin. Meidän häissämme soivat muun muassa seuraavat biisit: Lou Began Mambo n.5, Vesalan Älä droppaa, Bon Jovin You Give Love a Bad Name, Happoradion Che Guevara ja Leevi and the Leavinginsin Pohjois-Karjala.

Bändi oli koostanut myös potpureita, jotka pitivät sisällään useita hittejä. Potpureissa kuultiin yhdisteltynä muun muassa seuraavia kappaleita: Antti Tuiskun Keinutaan, Rihannan We Found Love, Apulannan Pahempi toistaan, Bomfunk MC’s -kokoonpanon Freestyler, Scooterin How Much Is the Fish, Pojun Poika saunoo, Nylon Beatin Viimeinen, Daruden Sandstorm, Bon Jovin It’s My Life ja Alexian Summer is Crazy – ja lisäksi tietenkin kaikkien hittien äiti Macarena! Viimeisimmästä videomateriaalia alla. Huomatkaa glittermekossa vasemmassa nurkassa hyörivä morsian, joka on ainoa koko juhlakokoonpanosta, joka ei pysy yhtään mukana tanssiliikkeissä.

https://www.instagram.com/p/B0d0K0khITe/?fbclid=IwAR0WeBuyXwgrBt9XcqYeTaSsXia62UY7Rp9yYtTwUfw9mg2RIySNq7aTDvI

Myös vieraat hehkuttivat yhtyettä ylistyssanoin ja minulta kysyttiinkin useaan otteeseen, mistä olin yhtyeen löytänyt.

”Ei saakeli miten hyvä bändi!”, kuulin monta kertaa illan aikana ja myös jälkeenpäin.

Kuva: Maria Kiraly

Yhtye huomioi yleisönsä ja sai sen mukaan energisellä esiintymisellään. Jotain kertonee se, että ihmiset eivät vielä hiestä läpimärkinäkään olleet saaneet tarpeekseen bändin meiningistä, vaan mylvivät keuhkojensa pohjasta ”we want more, we want more!”

Itselleni yhtyeen esiintyminen oli koko hääpäivän kohokohta, koska se oli vihdoin hetki, jolloin ehdin rentoutua ja antaa palaa. Myöskin spontaani dance battle, joka lattialla syntyi, oli kertakaikkisen mahtava ja sai minut nauramaan sydämeni kyllyydestä.

Jossain vaiheessa havahduin siihen, että tanssilattialla on noin kaksikymmentä paidatonta miestä. 33-asteinen päivä oli vihdoin tehnyt tehtävänsä ja mieheni ja hänen ystävänsä olivat päättäneet heittää paidat veks. Yhtyeen lopetettua monet heistä päättivät riisua loputkin vaatteet ja hypätä juhlapaikalta löytyvään lampeen vilvoittelemaan!

Bilebändi HighLightsin kotisivut löydät tästä ja yhtyeen Instagramiin pääset tästä. Voin lämpimästi suositella tätä kokoonpanoa!

Millä perusteella oma hääbändisi valikoituu? Uskallatko luottaa muiden mielipiteisiin, vai haluatko muodostaa oman käsityksesi?

Ihanaa viikon jatkoa!

Rakkaudella, Rea

 

 

9 vastausta

  1. I am a website designer. Recently, I am designing a website template about gate.io. The boss’s requirements are very strange, which makes me very difficult. I have consulted many websites, and later I discovered your blog, which is the style I hope to need. thank you very much. Would you allow me to use your blog style as a reference? thank you!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.