Aiemmassa postauksessa paljastinkin, että meille tulee häihin kakkubuffet. Kakkubuffetin toteuttaa meidän hyvä ystävä, A:n yksi kaasoista. A:n kaason tekemä hääkakku on ollut meidän jo pitkäaikainen haave, joka toteutuu nyt useamman kakun muodossa.

Aloitimme kakkubuffetin suunnittelut jo vuosi sitten. On ollut ihana fiilistellä resepti-ideoita ja kakkukuvia Pinterestistä. Virallisen hääkakkubuffetin päättämisen jälkeen huomasimme, että häät ovat todella lähellä. Ei enää pelkkiä ihania kuvia Pinterestistä vaan oikeita makupaloja omassa keittiössä. Hääkakkubuffettimme ideointi lähti pääraaka-aineista. Suurin osa kakkujemme pääraaka-aineista, kuten marjat ja raparperit, ovat itse poimittuja ja kerättyjä. Tämä on meidän kakkubuffettimme ”pääidea” ja ylpeydenaihe.

Pidimme lauantaina hääkakkutalkoot. Toteutimme seitsemästä hääkakkubuffetin kakusta kuusi. Virallisen hääkkumme, suklaakakun ja yhden naked caken toteutimme ns. ”isossa koossa”, muut pieninä maisteluversioina. Viralliseen hääkakkubuffettiin kaikkien kakkujen koko sekä korkeus kasvaa tuplasti.

   

Mikäli hääkakkubuffetin teko omiin häihin kiinnostaa, jaan muutamia vinkkejä kakkubuffetin suunnittelu- ja harjoituspäivään:

   

Kaikki harjoituskakkumme olivat täydellisiä. Mastelimme kaasojemme ja bestamanin kanssa kakkuja sunnuntaina kaasopalaverin yhteydessä. Lopputulos tulee olemaan mieletön! Emme kokeilleet virallisia koristeita harjoituskakkuihin, sillä mestarileipurimme hoitaa homman;)

Mikäli herää kysyttävää hääkakkubuffetista, laita ihmeessä viestiä!

-E

7 vastausta

  1. Heippa! Teemme 7 erilaista kakkua, joista 3 kakkua tuplana. Kakkuja tulee yhteensä siis 10 kappaletta.
   Teemme ”normaalin kokoisia” 15 henkilön täytekakkuja (naked cakena) 5 kappaletta, 3 juustokakkua (nämäkin laskettu 15 henkilön kakuiksi) ja kaksi pientä mutakakkua:)
   N. 1,5 kakkupalasta/vieras karkeasti laskettuna:)

 1. Meidän häissä oli muutamaa erilaista kakkua ja sen suosio yllätti kyllä. Meillä oli kolmea erilaista kakkua – porkkanakakku, punaviinimarjamoussekakku ja mansikkavadelmavalkosuklaamoussekakku, jokaista kakkua kolme kappaletta plus meille oli oma minikakku. Vieraita oli n. 70 henkeä ja puolet kakuista oli 26 cm vuoissa (laskennallisesti siis n. 12 palaa) ja puolet 24cm (laskennallisesti 10palaa).
  Lisäksi oli lusikkaleipiä ja karkkibuffet aukesi kahvin aikana.

  Meille jäi n. puolikas kakku jokaista jäljelle ja luulen, että olisi varmaan mennyt enemmänkin kakkuja, jos niitä olisi ollut enemmän. Moni kehuikin maistaneensa kaikkia kakkuja. 🙂

  Herahti ihan vesi kielelle noista kakkukuvista, niiiin hyvän näköisiä!

 2. The П‰6PUFA AA did not affect the cholesterol synthesis in both cell lines, except at 200 ОјM AA; П‰3PUFAs DHA and EPA decreased the cholesterol synthesis starting from 50 ОјM cialis generic reviews 0 percent to a two week high, extendingMonday s gain on the back of last week s upbeat Chinese factoryoutput data, while South Korean shares advanced 1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.