Wedbox on ilmainen kuvasovellus, jonka avulla juhlien vieraat voivat jakaa ottamiaan kuvia yhteiseen käyttöön. Sovellukseen pystyy kutsumaan rajattoman määrän vieraita ja jakaa haluamasi määrän ottamiasi kuvia. Sovelluksen kategorisointi -ominaisuuden avulla voit jakaa kuvia kategorioittain esimerkiksi polttareista, hääjuhlista ja vaikkapa jatkoista. Sovellus mahdollistaa myös 30 sekunnin videoiden lataamisen. Wedbox on kansainvälinen hääkuvasovellus, jota on mahdollista saada jopa 18 eri kielellä!

Wedbox -sovellus ladataan Applen laitteelle App Storesta tai vastaavasti Anroid -laitteelle Google Playsta. Hakusanalla Wedbox store löytää sen ainoana vaihtoehtona.

Tilaisuuden luojana: paina kohtaa ”luo häät”, jonka jälkeen vastaat sovelluksen esittämiin kysymyksiin. Näin luot omille häillesi tapahtuman ja saat käyttöösi häätunnuksen. Voit jakaa häätunnuksen häävieraille, jolloin he pystyvät tunnusta käyttämällä liittyä luomaasi häätapahtumaan ja lisäämään alustalle ottamiaan kuvia.

Häävieraana: lataa sovellus samaan tapaan. Paina aloitussivulta ”osallistu häihin”, jonka jälkeen sinun tulee liittää kenttään hääparin antama häätunnus. Tämän jälkeen sovellus pyytää sinua kirjautumaan vielä Facebookin tai sähköpostin kautta, jotta profiilin luotuaan he pystyvät lisäämään kuvia tekemällesi alustalle. Tapahtumaan voi liittyä myös kutsulla, jonka tapahtuman luoja on lähettänyt sinulle joko sähköpostiin tai Facebookiin.

Pystyt lisäämään kuvia sovellukseen kameran rullasta tai ns. ”livenä”.

Maailman mennessä digitaalisempaan suuntaan, ottaa jokainen häävieras häistä useita kuvia. Jokaisella kuvan ottajalla on kuvasta hieman eri näkökulma ja rajaus. Osa vieraista ottaa sadoittain kuvia, jotka unohtuvat puhelimen muistiin. Lisäksi olen huomannut sen, että juhlissa minulla on paljon muista kuvia, mutta itsestäni ei juurikaan. Koen, että Wedboxin avulla saamme jaettua kätevästi ottamiamme kuvia. Ilokseni saatan huomata, että joku on nappassut ”vahinkolaukauksen” minusta, joka onkin yllättävän onnistunut kuva. Haluan tallentaa sen omaan kuvakansiooni muistoksi. Näin saattaa käydä myös muiden vieraiden kohdalla. Lisäksi häävalokuvaajan ottamia kuvia tulemme julkaisemaan sovelluksemme kautta. Valokuvaaja ottaa päivän aikana suuren määrän kuvia, joiden mukana on varmasti mahtavia otoksia. Valitettavasti monesti nämäkin jäävät vain hääparin nähtäville tai vaihtoehtoisesti kuvat lähetetään asianomaisille hankalasti jokaiselle vieraalle erikseen sähköpostitse tms. vastaavaa keinoa käyttäen. Ajattelisin, että Wedboxia käyttäessämme helpotamme työtaakkaamme. Julkaisemme kuvia sovelluksessa, joista vieraat voivat käydä kuvia katsomassa.

Kuten tiedämme, vanhemmat ihmiset eivät ”Dorojensa” kanssa sovellusta tule käyttämään. Tämä ehkä myös hyvä näin. Koemme, että sovellus on enemmänkin nuorille. Vanhemmille ihmisille tulemme lähettämään joitakin kuvia sähköpostitse. Sovelluksen käyttöönotto ei ole pakollista kenellekkään. Uskon kuitenkin, että moni haluaa selailla häidemme kuvia myös sillä ajatuksella, josko kuvien joukosta löytyisi itsestään kuvia.

En halua mm. polttarikuviani suureen jakoon. Saatamme häissämme muutaman hauskan kuvan näyttää, mutta suurin osa toljailuista saattaa jäädä vain muistoksi arkistoon. Tästä syystä luon polttareilleni oman tapahtuman ja saan tällöin tilaisuudelle oman ”häätunnuksen”. Näin vain asianomaiset saavat jakaa ja nähdä kuvia sovelluksen kautta.

Itse hääjuhlasta uskon, että jokaisella on hieman silmää siitä mitä kuvia julkaistaan. Ja juhlaväkeämme yhtään tuntien, uskon että useampi kuva menee huumorilla läpi;)

 

Selaillessani Wedboxia,  se alkaa tuntumaan mahtavalta idealta. Miten saada kännykän kuva-arkistoon unohtuvat kuvat julki? Miten hääpari saa käyttöönsä hyviä tilannekuvia, sillä heillä ei yleensä kännykkä ole kädessä? Miten lähettää suuri määrä kuvia häävieraille häiden jälkeen? En saanut hyvää kuvaa ensisuudelmasta, mistä saisin paremman? Kysymyksiini on vihdoin vastattu!

Käykää tutustumassa aiheeseen lisää osoitteessa https://foto-app.fi

 

Piditkö sovelluksesta? Pistän kilpailun pystyyn yhteistyössä Wedboxin kanssa, jossa 100 ensimmäistä, jotka jakavat tämän postauksen tai kuvakaappauksen sovelluksesta saavat käyttöönsä Wedboxin premium-paketin.  Premium paketin arvo on 49,99e ja mahdollistaa käyttäjilleen laajemmat oikeudet sovellukseen. Saat lunastettua paketin jakamalla tämän postauksen tai kuvan sovelluksesta millä tahansa sosiaalisen median foorumilla. Näitä ovat mm. facebook, hääblogit, instagram -tilit yms. Ota kuvakaappaus jaetusta postauksesta/ kuvasta ja lähetä se osoitteeseen haamimmit@gmail.com. Saat sähköpostiisi premium paketin. Voimassa toistaiseksi.

-E

9 vastausta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.