Häälaukku, tarvitaanko sitä edes? Aluksi ajattelin että voisin mahdollisesti olla jopa ilman laukkua hääpäivän, mutta olen tullut nyt siihen lopputulokseen että kyllä minä haluan sen. Käsilaukussa on hyvä säilyttää hääpäivän aikana tarvittavia juttuja, kuten ainakin puuteria ja huulipunaa.. Ehkä kännykänkin on hyvä olla lähettyvillä, ainakin ennen häiden alkua mahdollisia kriiseilyjä varten 😀 Ja onhan hääautosta sitten kiva saada omalla puhelimella edes yksi hääpariselfie… 😉 Missään nimessä en muuten halua puhelinta kantaa päivän mittaan mukanani. Haluan kuitenkin ehdottomasti jonkunlaisen pelastuspussukan tämän lisäksi, meillä on onneksi juhlapaikassamme niin monta vessaa, että voin hyvin omia sieltä yhden vain morsiamen käyttöön, ja näin ollen säilyttää siellä kaikkia tarpeellisia. Tässä nyt kuitenkin pientä listaa mitä häälaukussa, ”pelastuspussukassa” tai omassa vessakorissa kannattaa olla, jotta hääpäivästä voi nauttia ilman stressaamista, tietäen että apu on lähellä!

 

Morsianten wedding survival kit:

 

Sulhasten hieman erilainen wedding survival kit:

 

Uskon että näillä päästään hääpäivänä jo pitkälle, ja näillä tuotteilla saa korjattua monenkin yllättävän ongelman! En kuitenkaan usko, että esimerkiksi puvusta irronnut nappi haittaisi yhtään illan menoa! On kuitenkin kiva pystyä ompelemaan se takaisin kiinni jos se sattuu irtoamaan jo vaikka ennen seremonian alkua. 🙂 Ja hei, eikös se niin mene yleensä että mitä paremmin on varautunut niin sitä suuremmat ovat onnistumisen mahdollisuudet? Joten aion pakata varmuuden vuoksi sateenvarjot mukaan luottaen tähän käänteisteoriaan.. 😀

 

Itse en ole vielä valinnut tulevaa häälaukkuani, vaihtoehtoina ovat kaasolahjaksi saatu ihana glitterlaukku tai sitten isoisoäidiltäni peritty juhlalaukku. Glitterlaukkuun ei mahdu iso kännykkäni ja isoisoäidin vanhassa laukussa oleva kullanväri taas riitelee hopeiden asusteideni kanssa. Häälaukku tuskin kuitenkaan näkyy hääkuvissa, tai muutenkaan on kauheasti kädessäni, joten ehkä sillä ei ole väliä minkälainen se sitten loppujen lopuksi onkaan! Perintölaukulla on kuitenkin suuri merkitys minulle, ja kaiken lisäksi edellisellä laukun kantajalla on ollut uusi tuleva sukunimeni. Ehkä aloitankin tästä uuden häälaukkuperinteen, uudella tulevalla sukunimelläni. 🙂 Täytyykin yrittää selvittää josko kyseinen laukku olisi saattanut jopa olla isoisoäitini häälaukku aikoinaan!

 

113 vastausta

  1. Itse olen sitä mieltä, että parempi varautua vaikka liiankin hyvin kuin harmitella sitten juhlan aikana, että olisipa ollut se tai se mukana. 🙂 Minulla oli häissämme pieni laukku, jossa oli puuteri, huulipuna, nenäliina ja migreenilääkkeet. Lisäksi olin varannut osan mainitsemistasi tavaroista kassiin paikkaan, johon vierailla ei ollut pääsyä.

    1. Joo, olen täysin samaa mieltä! 🙂 Parempi varautua kaikkeen niin päivä sujuu varmasti vähän pienemmillä stressitasoilla! 😀

  2. I have read your article carefully and I agree with you very much. This has provided a great help for my thesis writing, and I will seriously improve it. However, I don’t know much about a certain place. Can you help me?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.