Meidän hääaamuna herätyskellot soivat yhdeksältä, ja herättiin suunnitelmien vastaisesti sulhasen kanssa samasta huoneesta. 😀 Melkein heti herättyämme huoneeseemme ilmestyi kolme iloista naamaa kun kaasot ja bestman saapuivat meidän huoneeseen ihanan aamupalan ja shamppanjapullon kera! Syötiin sulhasen kanssa ihana aamupala rauhassa sängyssämme, ja sen jälkeen ryhdyttiin työntouhuun. 🙂 Ensimmäiset itkutkin tuli jo heti aamulla, kun kaasot antoivat minulle heidän tekemän polttarikansion!! Jokainen ystäväni oli myös kirjoittanut sinne ihanan viestin, kyyneleet tulvivat saman tien! Myös puhelimeen alkoi sadella ihania hääpäivän toivotus -viestejä, eikä kyyneliltä säästytty niitäkään lukiessa.

Meikkaaja-kampaaja saapui villalle jo 11 maissa, sillä hänellä oli minun lisäksi kaksi kaasoani kammattavana&meikattavana, joten oli hyvä että hän pääsi jo niin ajoissa paikalle. Toinen kaasoistani pääsi heti hänen käsittelyynsä; hänelle alettiin tehdä nutturaa ja me toisen kaasoni kanssa viimeisteltiin ilmapallo -viritelmää. 😀 Muutama koristejuttu oli vielä tekemättä, joten aika kului kun siivillä kun teimme niitä ja laitoimme vielä paikkoja kuntoon. 🙂 Aamu oli sen verran tuulinen, että esimerkiksi paikkakortit oli pakko laittaa esille vasta ihan viime tipassa, joten onneksi hääsuunnittelija oli apunamme. Hän olikin sitten keksinyt laittaa ne pöytiin niin, ettei tuuli pystynyt viemään niitä.

Kuvaajakin oli koko aamun mukana tunnelmissa; kuvaamassa, auttamasssa meitä, tsemppaamassa, ja toimi vielä kaiken lisäksi taustamusiikin djnä, aikamoinen monitaituri tuo Satamo! 😀

Kun minun vuoroni oli istua kampaajan tuolille, saapui sulhanen vielä käymään villalla tuomassa säkillisen mäkkärin hampurilaisia, nam! 😀 Nyt sulhanenkin pääsi laittautumaan bestmanin kanssa ja valmistautumaan päivän koitokseen! Sulhasesta jännitys alkoi olla jo nähtävissä.

 

Meidän oli sulhasen kanssa tosiaan tarkoitus viettää perinteisesti häitä edeltävä yö eri paikoissa/tai edes eri huoneissa, mutta ajateltiin kuitenkin että on helpointa nukkua yhdessä ja hääaamuna vielä vähän suunnitella päivän kulkua jne. Näin nukuttiinkin paljon paremmin kun saimme nukkua yhdessä. Ja saimme yllätyksenä vielä nauttia ihanan aamupalankin yhdessä, päivä alkoi siis täydellisesti. 🙂

 

Yhden maissa villalle saapuikin sitten pitopalvelu hääräämään ja hääsuunnittelijamme tuomaan vielä kukat ja laittamaan ne paikalleen. Nähdessäni oman hääkimppuni en voinut muuta kuin olla iloinen, se oli niin kaunis, juuri sellainen kuin olin toivonutkin. (täytyy tähän väliin vielä mainita, että kukkakimppu olisi varmasti ollut täydellinen vaikka olisi ollut millainen tahansa, niin onnellinen fiilis oli hääpäivänämme, ettei mikään olisi voinut sitä pilata.)

Siirryimme meidän huoneeseen laittamaan minun meikkiäni ettei sulhanen vain vahingossakaan näkisi minua enää ennen vihkimistä, kaasot hääräsivät vielä ihanissa aamutakeissaan, ja välillä aina vilkuilin kelloa joko pian tulisi kiire! Isäpuolenikin saapui paikalle, ja saatiin meikkini valmistuttua kohottaa vielä skumpat yhdessä!

 

Olen maailman suurin jännittäjä, ja jo pelkästään vanhojentanssi -aamunani pyörryin meikkaajani tuoliin, niin kovasti minua päivä jännitti. Olin stressannut jo valmiiksi että mitä jos pyörryn hääpäivänä? Perhe ja ystävätkin olivat jonkin verran jo ehtineet vitsailla asiasta ja hieman tosissaankin pelänneet että miten mahtaa käydä.. 😀 Jostain kumman syystä kuitenkin olin suorastaan rento, välillä tuli pienen pieni jännitys, mutta pystyin nauttimaan hääaamustakin täysin. Se, että päivä oli täyteen aikataulutettu, oli ehkä suurin syy rentoon fiilikseeni; en ehtinyt jännittämään tai miettimään liikoja. Meikattavana istuessa ehdin hetken hengähtää ja silloinkin fiilis oli vaan kertakaikkiaan niin onnellinen, ettei jännitykselle ollut tilaa.

Tetysti sekin, että THE päivään oli valmistauduttu 1,5 vuotta ja mietitty kaikki asiat moneen kertaan läpi rentoutti fiilistä! Enää en olisi voinut tehdä mitään paremmin tai enemmän, vaan nyt oli vuoroni vain nauttia kaikesta aikaansaannoksestamme. Suurina tunteina olivat myös luottamus ja varmuus, jotka myös varmasti toi rauhallisen mielen.

Sitten oli aika pukea unelmieni puku päälle, tätä hetkeä oli odotettu hyvin kauan! Ihanaa, vihdoin myös sulhaseni saisi pian nähdä pukuni josta olen viimeiset 10 kuukautta hänelle puhunut.

Kuvaaja napsi muutamia kuvia puvustani ja lähti sen jälkeen vihkipaikalle. Me jäimme kaasojeni sekä isäpuoleni kanssa villalle odottelemaan taxikyytiämme, ja vielä tässäkin vaiheessa odottelin suurta jännitystä saapuvaksi, ehkä se tulisi vasta taxin kyydissä..? 😀

 

Postauksen valokuvat: https://www.jeresatamo.com/

 

To be continued.. ♥

121 vastausta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.