Olen aina ajatellut, että hääpäivästäni tulee kaunis ja aurinkoinen. Olen sen verran hyvä keskittymään elämän positiivisiin puoliin, että minulle on päässyt syntymään sellainen käsitys, että minulla olisi ollut vuosien varrella huomattavan usein hyvä tuuri. Tällainen sisäinen tarina luo tietystikin odotuksia hyvän tuurin jatkumisesta – esimerkiksi siitä, että pääsisimme juhlimaan häitämme aivan erityisen ihanana kesäpäivänä.
Nyt häiden lähestyessä olen kuitenkin yrittänyt kohdata mielessäni myös sen mahdollisuuden, että unelmani ei tältä osin toteutuisikaan. Näin pyrin käsittelemään jo etukäteen osan siitä mieliharmista, mitä synkän sateinen ja kylmä hääpäivä ja sään aiheuttamat suunnitelmanmuutokset minulle tuottaisivat, jotta osaisin tarvittaessa nauttia suuresta päivästämme myös keskellä kaameinta myrskyä.
Osana tätä mielenmuokkausprojektia tulin hankkineeksi meille hääsateenvarjon.

 

 

Lapsuudessani vanhemmillani oli tapana vitsailla, että sateenvarjoa kannattaa raahata mukana, koska silloin päivästä tulee aurinkoinen. En mielestäni ole taikauskoinen enkä ainakaan usko uskovani hääsateenvarjon ostamisen vähentävän sateen todennäköisyyttä hääpäivänämme. Järkeilin kuitenkin, että mikäli varjo on valmiina, mahdollinen sade harmittaa vähemmän. Ja jos päivä onkin helteinen, sateenvarjo toimii tarvittaessa myös päivänvarjona.
Lopullinen päätös varjon ostamisesta syntyi viime vuoden lopulla, kun ihanalla Wedding Garage -hääpukuliikkeellä oli nettihäämessutarjouksena Poirierin sydämenmuotoisia jättisateenvarjoja. Varjon olisi saanut hääaiheisella tekstillä, mutta valitsimme Samulin kanssa tekstittömän mallin, jotta varjoa olisi mukavampi käyttää häiden jälkeenkin. Arkikäyttöön se tuskin pääsee koskaan, mutta esimerkiksi pihajuhlissa tai ulkoperhepotrettien kuvausrekvisiittana se ilahduttaisi taatusti.
Varjo on ihana, mutta toivon silti, ettei sitä tarvita hääpäivänämme lainkaan 🙂

24 vastausta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.