Häistä jää hääparille itselleen muistoja, joihin on mukavaa palata niin kuvien kuin videonkin muodossa. Yksi tapa palata hääpäivän tunnelmiin on valita hääpäivälle oma hajuvesi, jonka tuoksu palauttaa ajatukset elämän yhteen isoimpaan päivään.

Emme ole filosofin kanssa isompia hajuvesi hamstraajia vaan molemmilla on 1-2 luottotuoksua. Näin ollen idea häähajuvedestä oli molempien mielestä oikein hyvä ja seuraava vaihe olikin itse häähajuveden valitseminen.

Olimme kartoittaneet tuoksuja useamman kuukauden ja käyneet tuoksuttelemassa hajuvesi hyllyillä tuoksuja aina, kun kaupungilla asioinnin lomassa siihen oli mahdollisuus. Kaikkien hajuvesi hyllyjen läpikäynti kerralla on mahdotonta ilman päänsärkyä, sillä osa tuoksuista on hyvinkin vahvoja.

Pikkuhiljaa pääsimme jyvälle siitä, minkä tyylisen hajuveden kumpikin halusi. Kun voittaja merkki oli selvillä ja merkin sisällä oli enää muutama vaihtoehto läpi käytävänä, oli valinta suhteellisen helppo tehdä!

 

Päädyimmekin molemmat Yves Saint Laurentin hajuvesiin

 

 

Morsian päätyi Black Opium Nuit Balancheen, jonka keskeisimpinä tuoksuina ovat vanilja sekä kahvi. Tuoksun vahvuus sopii hyvin kesään sekä on tarpeeksi juhlallinen hääpäivään.

 

Filosofi valitsi itselleen L’Homme tuoksun, jonka tuoksu maailma koostuu metsästä sekä vihreistä hedelmistä. Hajuvesi on myös mukavan kepeä kesähäihin mutta tuoksu on tarpeeksi syvä ja sopii juhlallisiin tilaisuuksiin.

 

Onko muilla ollut omia häätuoksuja vai viekö jo käytössä oleva luottotuoksu voiton?

 

-Filosofin morsian

25 vastausta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.