Olin ajatellut, että hääviikkona illat venyisivät pitkiksi ja askarteluissa ei loppua näkyisi, mutta toisin kävi. Pienten askartelupuuhien ohella ehdimme mm. katsoa OITNB:n uusimman kauden, joten kiireestä ei ollut tietoakaan.

Stressiä hääviikolla aiheuttivat sää ja posti. Sääennusteet lupasivat lauantaille milloin ukonilmaa ja milloin sadetta. Vihkimisen piti olla ulkona meren rannassa, jonka takia ukonilma ei houkutellut meitä. Poikkeuksellisen kuuman kesän takia taas takapihan kukkien tilanne ei ollut niin hyvä, että niistä olisi riittänyt sekä vihkipaikan koristeluun että kimppuuni, joten tilasimme juhlakukat.fi -sivustolta kukkia kimppuun samalla kun tilasimme pistasian oksia pöytien koristelua varten. Kukkien oli määrä tulla torstaina, mutta postin sivuille päivittyi torstaina klo 18 tieto, että kukkien toimitus viivästyy 1-2 arkipäivää, ja meidän piti kehitellä plan b. Kukkia nyt saisi mistä tahansa kukkakaupasta, torilta tai supermarketista, mutta tilaamamme 10 nippua pistasian oksia ei olisikaan niin helppo korvata. Tuollaista määrää ei noin vain kukkakaupasta saa ilman ennakkotilausta, eikä olisi aikaa käydä 10 eri kukkakaupassa. Mustikanvarvut olisivat kauniita, mutta en halunnut poimia niitä ilman lupaa toisten metsistä.

Bestmanini ja toinen kaasoni tulivat Lahdesta Turkuun jo torstai-iltana, joten ehdimme käydä hääpäivän rakennetta läpi hyvissä ajoin. Perjantaina, häiden aattona olin töissä lyhyen päivän, ja sillä aikaa Karo, kaasoni ja bestmanini touhusivat hääjuttuja. Iltapäivällä tulikin ilmoitus, että kukat ovat saapuneet postiimme ja ovat noudettavissa. Haimme Juhlatarina-somistevuokraamosta vuokraamamme somisteet, kävimme vielä porukalla lenkittämässä koiraa ennen kuin klo 18 pääsimme koristelemaan hääpaikkaamme Villa Bella Vistaa.

Kukat laitettiin ohjeiden mukaan elpymään pitkästä ja kuumasta matkastaan. Hääpaikalla oli paljon ystäviämme auttamassa järjestelyissä: jotkut kiinnittivät amppeleita vihkipaikalle, toiset vuolivat kynttilöitä sopivan kokoisiksi kynttilänjalkoihin, yhdet koristelivat pöytiä, kaasot kasasivat vessakoreja, DJ:t ja bestman testasivat musiikkilaitteita ja akustisen musiikin esittäjät treenasivat biisejään. Noin kello 21 olimme valmiita ja lähdimme Hesen kautta nukkumaan. Olisi ollut ihana mennä ystävien kanssa viettämään kaunista iltaa jokilaivoille, mutta järki vei voiton. Kymmenkunta lahtelaista ystävääni majoittui suuressa airbnb-kämpässä Turussa viikonlopun ajan, ja me yövyimme hääviikonlopun ihan kotosalla.

13 vastausta

 1. отель грей инн эвкалиптовая роща абхазия цены
  туапсе отдых отзывы гостиницы тверской области отель ольгинка все включено с бассейном
  алушта жилье недорого у моря кафе спутник киржач пансионат дубравушка обнинск

 2. санаторий заря официальный сайт курорт геленджик
  отдых с маленькими детьми в подмосковье пансионат виктория кисловодск официальный сайт рп5 волжский утес
  санаторий янган тау цены санаторий горняк отзывы адлер санатории

 3. taganka loft москва санаторий обуховский
  турбаза сказка генеральское дешевый отдых в краснодарском крае болезнь бехтерева лечение в москве
  одеон отель санаторий урала гостиница мальдини краснодар

 4. санаторий истра минатома официальный сайт профкурорт ессентуки
  отдых в адлере в санатории цены светлогорск дом сказочника коробицыно цены
  мария резорт вакансии отдых в подмосковье с лечением санаторий в сочи недорого

 5. отели лабинска муром хостелы
  адлер отель дельфин официальный сайт крым дом отдыха санаторий горького щелковский район
  путевка в сочи на 3 дня подольск гостиница петрозаводск отели

 6. центральный детский военный санаторий пятигорск пансионат днепр евпатория
  самоковская гостевой дом орешник лазаревское гостиница забота минусинск
  городская больница кисловодск официальный сайт саки крым военный санаторий имени пирогова отели темрюк

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.