Meidän häissä halusin panostaa myös pieniinkin yksityiskohtiin. Vieraslahjojahan meillä ei alun perin pitänyt olla, mutta loppujen lopuksi niitä kuitenkin oli jopa kaksi, hupsis!

 

Ennen vihkimistä häävieraille jaettiin nenäliinat, sekä valkoiset viuhkat. Nenäliinapaketit teimme kaasojeni kanssa kesällä valmiiksi, ja viuhkatkin tilasimme Ebaysta jo hyvissä ajoin. Viuhkat osoittautuivat todella tarpeellisiksi, ja monella olikin ne käytössä jo vihkimisen alussa. Vielä hääillallisenkin aikana näin viuhkoja monella käytössä siihen asti kunnes aurinko alkoi laskemaan ja täten myös kuumus hieman hiipumaan.

 

Tervetuloa -kylttinä meillä toimi Vistaprintiltä tilattu banderolli, joka oli häävillan portissa kiinnitettynä. Musta tää oli tosi kiva, sillä yritin kauan metsästää jonkinlaista kylttiä tai taulua josta olisin saanut askarreltua tervetuloa -kyltin. Vistaprintiltä siitä sai juuri sellaisen kun itse halusi, ja se oli helppo kiinnittää metallisten purjerenkaiden ansiosta. Materiaaliltaan se sopi hyvin ulkokäyttöön, eikä vesisadekaan olisi pilannut sitä.

 

Halusimme kiittää vielä jokaista vierasta siitä kun olivat tulleet paikan päälle, joten jokaiselle vieraalle annettiin vieraslahjana pieni viinipullo, joihin kiinnitimme kaulaan pienen kiitoskortin. Kiitoskortit tilasin myös Ebaysta, ja miniviinipullot metsästimme Espanjasta pari päivää ennen häitä.

 

Halusin myös kiittää erikseen vielä polttariporukkaani mahtavista polttareista, joten jokaisella polttareideni osallistujalla oli paikallaan pieni valokuvanippu joka koostui polttareiden parhaimmista yhteiskuvista sekä pienestä kiitoskortista.

 

Halusimme myös huomioida hääparin äidit, ja heidän viinilaseihin kiinnitettiin ”Mother of the bride” ja ”Mother of the groom” viinilasi -korut. Tämän lisäksi meidän äidit sai myös erikoiskohtelua hääaamuna, kun he pääsivät kampaajien käsittelyyn meidän tarjoamana.

Siskoilleni taas annoin ”sister of the bride” -korut, jotka odottivat heitä heidän paikoillaan.

 

Mulle on itselle tosi tärkeää muiden huomioiminen, ja varsinkin kun pidimme häämme ulkomailla ja moni näki vaivaa päästäkseen sinne, oli mulle vielä jotenkin extra-tärkeää huomioida läheisiäni ja pienillä jutuilla näyttää kiitokseni heille.

 

Näiden juttujen lisäksi hommattiin jonkin verran ”sanni&oskari” -aiheista tilpehööriä, vaikka sulhasen mielestä vähempikin olisi riittänyt. Kerran sitä nyt vaan mennään naimisiin, joten musta on ihan ok että meidän nimet lukee joka puolella ympäri häävillaa.. 😉

 

 

Meidän personoiduista tarroista kerroinkin jo blogissa aikaisemmin, ja ne pääsi käyttöön mm. drinkkitikuissa sekä shottilaseissa!

Kahvi acev -lasit koristeltiin meidän hashtag -tarroilla ja illan sipsipussukat taas saivat koristelun meidän personoidulla leimasimella. 😀 Näitäkin koristellessa kaasot pääsivät hommiin, ja esim. sipsipussukoita oli tosi hauska koristella yhdessä!

 

Häävillamme terassin laidassa meillä oli kiiinnitettynä puhallettavat kirjainfoliopallot jossa luki myös meidän häähashtag: #sannijaoskari.

Sikarinurkkauksesta löytyi taskumatti, joka oli taas yksi Ebay -löydöistäni, (maailman paras paikka tuo ebay) siihen oli kaiverrettu meidän nimet sekä päivämäärä.

 

Moni vieraista kiinnitti huomiota näihin pienen pieniin yksityiskohtiin ja saimmekin paljon kehuja siitä miten olimme ajatelleet pienimmätkin yksityiskohdat valmiiksi. Vieraillekin tuli sellainen olo, että heitä varten on viititty panostaa.

Musta oli ihana etsiskellä ja suunnitella myös näitä häiden pienen pieniä koristeita, ja nyt mulla onkin niistä kaikista koottu ihana häiden muistolaatikko! Ebay on mielestäni yksi parhaimmista sivuista personoituja häätarroja yms. etsiessä, joten suuret suositukset kyseiselle sivustolle. Häät olisivat varmasti olleet ihan yhtä ihanat ilman näitä pieniä yksityiskohtia, joten ymmärrän kyllä hyvin etteivät kaikki tällaisia kaipaa!

19 vastausta

  1. Tiredness and Yawning- Are you struggling at the gym to do a routine that normally never phased you. clomid Endokrinologi Prolaktin;P 374 vs 86 – 324 Testosteron;P 4,0 vs 8,6 – 29 Thyrotropin TSH ;Pb 1,38 vs 0,40 – 4,80 stradiol;P 0,10 vs 0,09 – 0,22.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.