Erittäin epäaktiivinen ja kiireinen morsian täällä taas hei! Ihan ärsyttää itseänikin, etten ole saanut aikaiseksi otettua edes tuntia aikaa syventyä blogin puolelle ja hääkuplaan. Arki on vienyt nyt totaalisesti mennessään, töissä on melkoinen hässäkkä päällä ja tuntuu, että aika vain valuu läpi sormien!

Missä mennään nyt

Edellisessä postauksessa listasin hieman mitä ollaan tehty ja mitä vielä tekemättä häiden suhteen. Muutaman kohdan saisin jo raksia pois to do -listalta!
Nimittäin löysin hääkengät!! Kirppishaukka (ja etenkin tarjoushaukka) kun olen, bongasin hääkirppisryhmästä myynnissä olevan valkoiset, maltillisella korolla olevat, valkoiset ja täysin uudet kengät. Hintaa näille oli laitettu 4€. Samantien av yv ilmoille ja kenkiä hakemaan! Kaupan päälle nappasin vielä pari kukkamaljakkoa, sopii hyvin vaikka meidän pöytään hääpaikalla.

Hääkengät

Kengät oli juuri ja melkein sopivat, hieman täytyy tehdä sisäänajoa ja vaikka siivota nämä jalassa, jotta muotoutuvat paremmin. Myös ”se jokin” näistä puuttuu ja instan puolella jo mietinkin, miten saisin tuunattua kenkiä ja lisättyä esimerkiksi helmiä tuohon nilkkaremmiin. Hyviä ehdotuksia tuli ja vinkkejä millä liimalla saa helmet kestämään. Vaikka kengissä on melko maltillinen korko, mietin kuitenkin hankkia jotkin paksupohjaiset tennarit kaveriksi. Jaksaa sitten juhlia loppuillan, jos jalat väsyy koroissa.
Kaupanpäälliseksi saadut maljakot toimivat hyvin kukkamaljakkoina hääparin pöydässä. Toiseen maljakkoon suunnittelin laittavani hääkimpun esille ja toiseen jos hankkisi jonkin näyttävän kukkakimpun.

Kaupanpäällismaljakot

Aikalailla muuten hommat on paikallaan muun suunnittelun suhteen. Olen ollut melko kiireinen arjessa, päivät menee töissä koneen äärellä, yrittää samalla pallotella arjen kanssa, tavata ihmisiä ja olla joskus kotonakin, käydä salilla, lenkittää koiraa ja välillä levätäkin. Toivottavasti meno hiljenee tässä toukokuussa ja kohti kesää. Saisi rauhassa alkaa viimeistelemään hääjuttuja.

Toukokuun to do

Tilasin juuri Tahtoo.fi sivuston maksullisen Premium-version ja tarkoituksena on hioa nyt lähipäivinä hääsivu kuntoon! Alkuun ajattelin pärjätä vain perusversiolla, mutta maksullinen tuli hyödyllisemmäksi, sillä sinne saa sitten kaikki hääkuvat laitettua sekä pyytää vieraita lisäämään kuvat myös! Eniten harmaita hiuksia tuottaa hääsivun linkin nimen keksiminen, olisiko syyskuussatahdomme hyvä, vai kenties nimet+päivämäärä? Myös hääsivut olisi tarkoitus saada jaettuakin vieraille, sillä toivomme ilmoittautumisen tapahtuvan kesän aikana.
Askartelua olisi tiedossa myös lisää. Olin alkuviikosta työreissulla Porissa ja matkalla pysähdyin tauolle, samalla poikkesin Finnmarin myylämän puolella ja löysin aivan ihanat syysteemaiset oksat! Aiemmin jo instan puolella toisen morsiamen tekemistä rannekukista innostuneena, sain heti päähäni käyttää niitä oksia osana kaasojeni rannekukkia. Lehtien sävyt ovat aivan ihanat, juuri täydellisen syksyiset, mutta kuitenkin pirteät. Jostain vielä pari tekokukkaa ja vaahteranlehtiä, kuumaliimalla kiinni alustaan ja käyttäen joko hiusdonitsia tai muuta ranneketta. Ja rannekukat sattuvat hyvin sopimaan yhteen bestmanien vieheiden kanssa, jotka myöskin askartelen itse.

Näistä rakentuu kaasoille rannekukat

Touko-kesäkuussa tarkoituksena on mennä käymään hääpaikalla, täytyy nyt etsiä kalenterista sopiva päivä vierailulle. Oletettavasti viikonloput alkaa olemaan jo kuuminta hääaikaa, joten viikolla menemme käymään paikalla. Mittanauhat ja pöytäsomisteet mukaan, niin saa mallailtua millaisia pöytiä tilaan luomme. Ihana myös nähdä paikka uudelleen, edellinen kerta oli kuitenkin vuonna 2020 kun siellä vierailimme.

Kaikkea pientä puuhaa vielä edessä, onneksi tässä on aikaa. Tai ainakin niin uskottelen itselleni! Seuraavan postauksen aihe onkin tuolla jo odottelemassa viimeistelyä, nimittäin POLTTARIT!
Olen saanut pikkulintujen kautta hieman kuulla, että jotain on ainakin suunnitteilla, tarkkaa tietoa ajasta tai mitä tapahtuu ei ole. Olen antanut raamit mitä haluaisin ja mitä en ehdottomasti halua kaasoilleni, joten nähtäväksi jää mitä pääni menoksi on suunniteltu. Mutta tästä kaikesta lisää omassa postauksessa.

Ihanaa toukokuuta!
Terkuin Heidi
Syyskuussa tahdomme

124 vastausta

  1. I found your weblog web site on google and verify a number of of your early posts. Continue to keep up the superb operate. I simply further up your RSS feed to my MSN Information Reader. Searching for forward to reading more from you in a while!?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.