Häiden jo ollessa takanapäin, voi omaa käytöstään muistella lämmöllä – tai kenties tulevien häiden alla on hyvä tarkastella omaa käytöstään hieman kriittisemmin kuin tavallisesti. Loin alle leikkimielisen testin, jonka avulla voit selvittää, millainen morsian olet.

Morsiuspukusi valinta meni jotakuinkin näin:

A. Ensimmäinen osui ja upposi – kävipä munkki!
B. Kävit muutamassa etukäteen valitsemassani liikkeessä ja valitsit sitten mieluisimman puvun, joka sopi budjettiin.
C. Aloit tutkia erilaisia morsiuspukuja netissä hyvissä ajoin, otit Instagramissa ja Pinterestissä seurantaan kaikki mahdolliset hääpukusivut ja luit kymmeniä blogikirjoituksia aiheesta. Matkustit Tukholmaan ja Tallinnaan sovittamaan pukuja ja lopulta päädyit tilaamaan omasi Australiasta. Mekko ei sekään ollut vielä täydellinen, vaan parantelit sitä ompelijan avulla.

Miten tarkka olet hääpaikan koristeluista?

A. Koristelut? Jaa-a, etpä ole miettinyt! Kunhan nyt pöytäliinat löytyisi – eikä sekään ole ihan niin justiinsa!
B. Muutama tuikku kauniisti riviin ja niiden rinnalle kukkia ja koristekiviä – voilá! Mikäli morsiusneidoilla tulee vielä jotain hauskoja ideoita, voi niitäkin toteuttaa.
C. Olet katsellut kuvia Instagramista ja Pinterestistä, tehnyt oman mind mappisi aiheesta ja luonut malliesimerkkikoristelun ympäri maailmaa tilaamistasi tuotteista. Mikäli et pääse itse koristelemaan hääpaikkaa, aiot vaatia, että se koristellaan täysin kuvan mukaan – ja tarkastaa tilanteen vielä ennen kuin vieraat tulevat paikalle!

Huomaat, että joku vieraista on etiketinvastaisesti pukeutunut valkoiseen. Ajattelet:

A. Tärkeintä, että hän tuli paikalle! Tuskin hän sitä tahallaan teki.
B. Kiristelet hampaitasi, sillä kaikkien pitäisi kyllä tietä häiden pukuetiketti. Toisaalta, tärkeintä ettei vieraalla sentään ole huntua päässä!
C. Olet varautunut, ja sinulla on hääautosi takakontissa vaihtovaatteita vieraille, jotka eivät ole ymmärtäneet, että tämä on sinun päiväsi!

Pahinta, mitä voisi tapahtua kirkossa:

A. Tuskin mikään nyt olisi kauhean pahaa! Kaikesta selviää huumorilla. Kunhan molemmat sanovat ”tahdon”, ollaan jo voiton puolelle!
B. No jos kompastuisit niin nolottaisihan se, mutta onneksi paikalla on vaan rakkaita ihmisiä niin ei sekään olisi niin kauheaa.
C. Jos yksikin vieras yskäisee vihkimisen aikana pilaten maagisen tunnelman, olet jo aivan raivona ja hermoraunio!

Ja entäpä jos lapsi itkee vihkimisen aikana? Sinä ajattelet:

A. Elämisen ääniä, ihanaa!
B. Toivottavasti vanhempi vie lapsen ulos, mikäli itkulle ei tule loppua.
C. KUKA KEHTAA VARASTAA HUOMION VIHKIMISENI AIKANA??

Saavut juhlapaikalle, ja toisin kuin on sovittu, eivät kuohuvat olekaan valmiina alkumaljoja varten. Sinä:

A. Piipahdat keittiön puolelle katsomaan, voisitko olla avuksi. Ehtiihän tässä!
B. Ilmoitat ystävällisesti, mutta napakasti, että juomien pitäisi jo olla valmiina ja pistät vauhtia sekä morsiusneitoihin että tarjoilijoihin, jotta kaikki saataisiin mahdollisimman pian valmiiksi.
C. Saat totaalisen melt downin, heität korkokenkäsi kattokruunuun ja juokset vessaan itkemään.

Hyvä ystäväsi ilmoittaa jo aikaisin lähtevänsä nukkumaan. Sinä:

A. Kiität häntä päivästä ja paikalle saapumisesta ja ehdotat, että tapaatte jo lähitulevaisuudessa paremmalla ajalla.
B. Harmistut, mutta ymmärrät kuitenkin, että ihmisillä on omat syynsä aikaisiin nukkumaanmenoaikoihin,
C. Uhkaat katkaista välit kokonaan: nämä ovat sinun ainutkertaiset hääsi, ja täällä juhlitaan aamuun asti!

Hääyhtyeen solisti menee sekaisin sanoissaan esiintymisensä aikana. Sinä:

A. Näytät hänelle tsemppipeukkua. Ei se ole niin vakavaa!
B. Naurahdat, mutta toivot, että solisti saa itsensä koottua. Bändistä on maksettu pitkä penni.
C. Päätät tuhota solistin ensin verbaalisesti takahuoneessa ja sen jälkeen pilata yhtyeen maineen sosiaalisessa mediassa täysin. Varmaan vielä päissäänkin, kun tuolla tavalla sekoilee, mietit.

Häälahjaksi olet toivonut:

A. Tärkeintä, että kaikki vieraat tulevat paikalle, lahjat ovat pelkkä vapaaehtoinen bonus.
B. Rahaa häämatkalle, tai jonkun vapaamuotoisen lahjan.
C. Sinulla on pilkuntarkka lahjatoivelista Stockmannilla. Listan ulkopuolisia lahjoja katsot nenänvarttasi pitkin, ja voi olla, että ”posti hukkaa” listaa noudattamatta jättäneiden vieraiden kiitoskortin.

Häät ovat ennen kaikkea:

A. Hyvät ja ikimuistoiset bileet
B: Tilaisuus saada ystävät ja sukulaiset yhteen juhlimaan teidän rakkauttanne.
C. Sinun päiväsi!

Tulokset:

Eniten A-vastauksia:

Olet todella rento morsian. Siinä ei todellakaan ole mitään vikaa ja luultavasti olet välttynyt suurimmalta häästressiltäkin asian ansiosta. Pidäthän kuitenkin huolen siitä, että kaikki tulee hoidettua ajallaan ja valmiiksi. Jos tiedät, ettet itse ole tarpeeksi hyvä tai kiinnostunut asioiden organisoimisesta, varmista, että hääsuunnittelussa on mukana joku, jolla pysyy langat käsissä.

Eniten B-vastauksia:

Olet suhteellisen normaali. Olet suunnitellut häitä innolla, mutta tiedät silti, että yksi päivä elämässä ei anna syytä käyttäytyä huonosti tai kyykyttää läheisiä. Morsiusneitosi ovat luultavasti joutuneet painamaan hieman hommia, mutta onneksi kaikki on sujunut hyvässä hengessä. Muista kiittää kaikkia apujoukkoja ja järjestää vaikka rääppiäiset kiitokseksi läheisimmille apureille.

Eniten C-vastauksia:

Kuvasi löytyy sanakirjasta Bridezilla-sanan kohdalta. Sinun kannattaa valita morsiusneidoiksi ihmisiä, joiden kanssa et halua jatkossa enää olla tekemisissä, koska saatat hyvinkin saada välirikon aikaan käytökselläsi. Muista, että yksikään hääpäivä ei oikeuta ketään epäasialliseen kohteluun, eivätkä kaasotkaan ole ilmaista työvoimaa vaan luottoystäviä, jotka ovat ottaneet homman vastaan hyvää hyvyyttään.

Minkä tuloksen sinä sait?

Rakkaudella, Rea

28 vastausta

  1. For the 13 single-dose studies and the multiple-dose study reported herein, physical examination, routine vital signs, 12-lead ECG, serology, urinary drug screen and routine medical laboratory safety tests were performed at screening, before dosing and at regular intervals throughout the studies dapoxetine priligy uk

  2. I have read your article carefully and I agree with you very much. This has provided a great help for my thesis writing, and I will seriously improve it. However, I don’t know much about a certain place. Can you help me?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.