Tervetuloa uuteen hääblogiin ’Jotain valkoista’. Ihan ensimmäisenä saatte kuulla siitä, kuka tätä blogia kirjoittaa ja millaisen tien olemme kulkeneet kohti odotettua hääpäiväämme!

Olen Rosannah, 31-vuotias kolmen lapsen äiti, joka rakastaa valkoista ja kaikkea kimaltavaa, sisustaa mielellään ja nauttii arjen pienistä asioista.

Parasta on leikkokukat, perjantain leffailta lasten kanssa, pienet huomionosoitukset arjen keskellä ja treenin jälkeinen fiilis.

Meiltä löytyy kotoa aina kahvia, valkoisia kynttilöitä ja xylitolpastilleja.

Ylläolevat kuvat: Theresa Becker Photography

Olemme olleet mieheni kanssa 12 vuotta yhdessä, joista pian 10 vuotta naimisissa. Meillä on kolme ihanaa lasta. Kaksospojat ovat pian yhdeksän ja tyttö täyttää neljä. Olemme kaksikielinen perhe, minä puhun lapsille ruotsia ja mieheni suomea.

Menimme naimisiin 12.12.2012 klo 12. Kappelissa oli vain molempien perheet ja isovanhemmat sekä kaasot ja bestmanit. Oli kakkukahvit ja valokuvaaja. Ruusukimppu ja kaunis kampaus.

Tarkoituksena oli järjestää seuraavana kesänä isot hääjuhlat, mutta kaksi päivää naimisiinmenon jälkeen tein positiivisen raskaustestin kaksosistamme <3 Hääjuhlat siirtyivät, mutta onneksi olimme jo menneet naimisiin.

Kuva: Theresa Becker Photography

”Pidetään hääjuhlat, kun elämäntilanne ja aika tuntuu sopivilta”.

Kymmenen vuotta siihen meni, mutta nyt aika tuntuu juuri oikealta. Lapset ovat kasvaneet, olemme kumpikin olleet pitkään työelämässä, arki on tasaista ja aikaa häiden suunnitteluun on riittävästi.

Heinäkuussa avioliittomme siunataan kirkossa. Avioliiton siunaamisen jälkeen siirrymme Kirkkonummen hotelli Långvikiin viettämään hääjuhlaamme.

Hääsuunnittelu on hyvällä mallilla ja tulevissa postauksissa tulette kuulemaan yksityiskohtaisemmin hääjärjestelyistämme. Otan mielelläni vastaan kysymyksiä ja postaustoiveita!

ps. Otathan seurantaan @jotainvalkoista Instassa!

xx Rosannah

165 vastausta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.