*Postaus on tehty yhteistyössä Kenkäkaupat.fi-sivuston kanssa*

Itselleni  yksi ihanin asia hääsuunnittelussa on hääkenkien valitseminen. Kengissä on se hyvä puoli, että ne eivät jää pieniksi ja jojottelevapainoisena ihmisenä se on minulle ihanaa vaihtelua tuskasteluun vaatteiden kanssa. Vaikka olen yleensä vaatteiden kanssa turhankin huoleton, kengistä olen tarkka ja pyrin myös hoitamaan niitä hyvin. Jos minulla joskus olisi tytär, olisi huikeaa antaa hänelle jotain kauneimpia kenkiäni – olettaen toki, että hänellä olisi kanssani samankokoinen jalka (puolisollani kengänkoko on 48, joten toivottavasti tytär ei tulisi ainakaan häneen tässä asiassa…)

Vaikka kenkien etsiminen on ihanaa, on välillä ärsyttävää pitää monen eri nettikaupan sivustoja auki sekaisin ja muistella, mistä mitkäkin kauniit näkemäni kengät oikein löytyivätkään. Siinä yksi syy, minkä vuoksi oma suosikkini on kenkäkauppa, josta löytyy lukemattomia eri liikkeiden kenkiä saman osoitteen alta. Kenkäkaupat.fi -sivusto kerää yhteen esimerkiksi Stockmannin, Junkyardin, Zalandon, Nelly.comin, Booztin, Brandosin ja Spartoon kengät. Merkeistä tarjolla on John Gallianoa, Birkenstockia, Roberto Cavallia, Minna Parikkaa, Tiger of Swedeniä, Michael Korsia, Biancoa… ja monia, monia muita.

Keräsin alle ihanimpia löytöjä sivustolta. Mitkä ovat omat suosikkisi?

Rokahtava morsian ei tingi tyylistään edes hääpäivänä! Guessin Brinnit, 119,20 euroa.

Elizabeth Stuartin Lustonit sopivat morsiamelle, jonka häiden teemaväri on sininen. Toki kannattaa muistaa, että asuun pitäisi kuulua myös jotain sinistä… miksi ei siis kengät? 122,40 euroa.

Dunen Bloomit ovat täydelliset kesäisen hempeälle morsiamelle! 71,20 euroa.

Katy Perryn suunnittelemissa The Femi -kengissä on takana mahtavat muiskuhuulet! 104,30 euroa.

Carvelan Kankanit ovat ihanan neutraalit niittien tuodessa niihin kuitenkin juuri sopivasti asennetta. Näissä kengissä ei myöskään tarvitse jännittää, pysyvätkö ne jalassa. 75 euroa.

Häissä moni morsian suosii Minna Parikan kauniita Raqueleja. Nämä myös säilyvät esimerkiksi äidiltä tyttärelle! 335 euroa.

Hattaramaisen suloiset Vagabondin Joycet sopivat jalkaan, joka ei ole tottunut korkeisiin korkoihin. 72,20 euroa.

Tamariksen sievät kengät on varustettu kohtuullisella korulla ja ihanalla rusetilla. 49,95 euroa.

 

Morsiamelle, joka aikoo hääpäivänään sykähdyttää kirkkaanpunaisella huulipunalla! Jonakin punaiset Diane-kengät, 97 euroa.

Kaikki kuvat valmistajien!

Millaiset kriteerit sinulle ovat tärkeimpiä hääkenkiä valitessa? Aiotko pärjätä samoilla kengillä koko päivän, vai vaihtaa jossain vaiheessa iltaa esimerkiksi matalampiin?

Ihanaa viikon jatkoa!

Rakkaudella, Rea

Ps. Instagramini löydät täältä.

 

 

31 vastausta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.