Syksy on täällä. Viikonlopun juoksulenkeillämme ihailemme Töölönlahden ja Seurasaaren kellastuvia lehtiä, ja arkisin alkuillasta kotimme täyttää olohuoneemme tuikkujen ja moninaisten muiden valolähteiden lämpimän pehmeät värit.

Hääpäivästämme on nyt muutama päivä vaille kaksi kuukautta, ja polkumme avioparina on lähtenyt käyntiin odotetusti – ilman sen suurempia mullistavia muutoksia. Hääaiheisten keskusteluidemme painopiste on tosin siirtynyt varsinaisesta suunnittelusta miellyttävään ja kenties hieman kaihoisaankin muisteluun. Hyvä näin.

Syyskuun alkupuolella saatoimme vielä viimeisenkin hääaskareen maaliin, kun tilasimme verkosta vieraille lähetettävät/toimitettavat kiitoskortit. Kutsukorttien tavoin hyödynsimme kiitoksissamme myös Vistaprintin monipuolista ja mielestämme laadukasta tuotevalikoimaa, ja korttien tipahtaessa postilaatikosta viime viikolla olimme tuotoksiin jälleen kertaalleen tyytyväisiä.

Toteutimme kiitoskortit ”yksinkertainen on kaunista” –mentaliteetilla, eli emme – tällä kertaa – lähteneet sen suuremmin runoilemaan. Etupuolelle valikoimme yhden monista hääpäivämme hienoista kuvista, ja kuvan viereen askartelimme omat nimemme ja kiitossanat.

Tämän viimeisen hääaskareen myötä on aika kiittää myös sinua, lukijaamme, tästä (kuitenkin jollain tavoin) yhteisestä matkasta. Nämä kiitossanat muodostavat nyt näillä näkymin viimeisen Filosofin Morsian –kirjoituksen Mennään Naimisiin –lehden alaisuudessa. Tätä kirjoittaessani muistelen lämmöllä kesällä 2016 morsiamen kanssa juoksulenkillä läpikäytyjä ensimmäisiä keskusteluita mahdollisesta hääblogista. Projektista, joka WordPressin kautta lopulta löysi tiensä tänne Mennään Naimisiin –lehden alaisuuteen alkuvuodesta 2017. Blogi auttoi meitä jäsentelemään häitämme, ja olen erittäin onnellinen siitä, että pystymme näin jälkikäteen läpikäymään hääsuunnittelumme moninaisia vaiheita tämän jonkin sortin dokumentoinnin välityksellä.

Bloggaaminen ja kirjoittaminen ei kuitenkaan ole osaltamme jäämässä tähän. Hääblogimme, Filosofin Morsian, taltioi yhteistä taivaltamme kohti 10 vuoden parisuhteen kulminoivaa hääpäiväämme. Elämä ja askareet kuitenkin jatkuvat, ja olemmekin aloittamassa uutta kirjoitusprojektia, joka kantaa nimeä Polulla. Tässä uuden arjen blogissa kirjoitamme arjestamme, tekemisistämme, pohdinnoistamme sekä muista kuvioistamme nyt avioelämän tällä puolen. Jos sinulta löytyy tahtotilaa jatkaa mukana ja osallistua tällä tavoin arkeemme, tutustu uuteen blogiimme täällä.

 

Näillä saatesanoilla haluamme vielä kertaalleen kiittää Filosofin Morsian –blogin seuraamisesta. Kiitämme myös Mennään Naimisiin –lehteä, joka mahdollisti meille tämän ainutlaatuisen kokemuksen. Kiitos meiltä teille kaikille!

 

Viimeistä kertaa.

– Filosofin Morsian –tiimi

Jonna ja Santeri

159 vastausta

 1. санаторий профилакторий здоровье апсха леона
  хит отель москва u hostel астрахань отель парус ростов на дону официальный сайт
  амакс отель новая истра купить квартиру в кисловодске на авито аренда отелей в крыму

 2. сестрорецкий кристалл феодосия
  санаторий горный воздух фсб приветливый берег геленджик фото отель андерсон домбай
  каменск уральский гостиница абхазия гагра отели на берегу моря омутнинск кировская область гостиницы

 3. санаторий звенигородский министерства обороны рф атмосфера балаково
  семейный курорт береговой алушта радоновые ванны в пятигорске что это такое гостиницы в тихвине недорого
  бонум луч санаторно курортная карта это 4 сезона рязань гостиница

 4. дача del sol отель грелка для тюбажа
  базы отдыха с домиками в свердловской области сана ко коктебель отдых с бассейном
  загородные отели все включено сочи отель маринс парк отель благовещенск

 5. гостевые дома кисловодска рядом с парком где отдохнуть летом с семьей
  санаторий васильево официальный сайт эдем адлер официальный гостиница крым в кисловодске официальный сайт
  красный октябрь гостиница москва отель липрус эльбрус арт отель александровский кострома официальный сайт

 6. встречи на арбате хостел купить тур в крым с перелетом
  гостиницы вытегры ревиталь клиника санаторий дубки ульяновская область
  калининградская область санаторий вилла миллениум судак 4 сезона санкт петербург отель

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.