Vuosipäivä – luksusta arkeen tekstissäni lupasin tekeväni oman julkaisun koemeikistäni – ja kampauksestani. Odotan innolla, että saan jakaa tämän kanssanne enkä malta pantata aihetta yhtään sen pidempään.

Tahdoin päästä kokeilemaan tulevaa kampaustani ja meikkiä hyvissä ajoin ennen häitämme. Näin minulle jäisi tarvittaessa aikaa myös uuden tekijän etsimiseen, mikäli lopputulos ei olisi mieluisa. Vuosipäivä ei valikoitunut sattumalta koepäiväksi, vaan halusin päästä testaamaan meikin ja kampauksen kestävyyttä. Päivälle halusin yhdistää myös jotain erityistä tekemistä, vuosipäivä oli mielestäni täydellinen valinta koepäiväksi. Inspiraatiota kampaukseen ja meikkiin etsin Instagramista ja Pinterestistä.

Hääpäivän meikkini saa olla näyttävä, muttei yliampuva. Mitään Elovena -tyttö meikkiä en halua. Haluan meikin korostavan kasvojeni piirteitä, pidän myös hyvin tehdyistä varjostuksista. Silmämeikistä haluan vangitsevan ja korostavan silmiäni. Huulet saavat olla melko neutraalin väriset, mutta huolitellut.

Kampauksen suhteen minulla oli useampi toive. Hiukset eivät saisi olla kokonaan kiinni, mutta en myöskään tahdo hiushaituvia roikkumaan kasvoilleni. Kiharakampauksen en usko kestävän koko hääpäivää. Boheemikampaus ei myöskään olisi minun näköiseni. Myös tulevan anopin kanssa hankitun hiuskorun tulisi sopia kampaukseen.

Koeversiot on tehty ja voin huokaista helpotuksesta.
Minun hääpäivän meikin -ja kampauksen tekee Irina Arvokas.

Suuntasin lauantaina aamupäivästä Irinan luokse. Mukana minulla oli inspiraatiokuvat kampauksesta sekä silmämeikistä, hiuskoruni ja suosikki huulipunani, muuta en tarvinnut. Hiukset olin pessyt ja kuivannut aamulla, kasvoille olin levittänyt kosteusvoidetta. Irina sai nopeasti visiostani kiinni ja alkoi tekemään meikkiäni. Oman huulipunani sijaan käytimme saman sävyistä nestemäistä huulipunaa, jonka laitoinkin heti tilaukseen. Käytimme Anastasian Liquid Lipstick Crush -nestemäistä huulipunaa. Kun meikki oli valmis, siirryimme kampaukseen. Meikki – ja kampaus kestivät hyvin koko päivän.

   

   

Aikaa kampauksen ja meikin tekemiseen meni noin 2,5 tuntia. Nyt tiedämme, kuinka paljon aikaa tarvitsemme myös hääpäivänä. Hääpäivänä Irina tulee tekemään meikin ja kampauksen hotellillemme Lahteen, samalla hän laittaa myös toisen kaasoni hiukset ja meikin.

Olin niin onnellinen lauantaina! Kysyinkin Irinalta, josko saisin halata häntä.
Moni tuntuu liikuttuvan, kun ”THE DRESS” löytyy.
Minä liikutuin, kun koeversiot olivat valmiina.

Ensimmäistä kertaa minusta tuntui, että olen ihan oikeasti menossa naimisiin.

– Sara ♥

 

 

32 vastausta

  1. Aivan ihana! Minä tykkään erityisesti meikistä, koska toivon itekin hiukan vahvenpaa meikkityyliä kuitenkin tyylikkyyden rajoissa. Sinun meikkisi on aivan täydellin esimerkki tuosta! Loistavaa, että myös omat fiiliksesi olivat noin innostuneet 🙂 Nyt ei tarvitse lainkaan murehtia hääpäivän lookkia.

  2. Kuten instassakin ihastelin niin todella kaunis meikki ja sinä!
    Minuakin alkoi nyt tämä kyseinen meikkaaja/kampaaja kiinnostaa, pitää ehkä kysellä aikoja. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.