Ennen kuin siirrymme varsinaisen hääviikon ja itse häiden läpikäyntiin, kurkataan vielä millaisiin hääkutsuihin päädyimmekään! 

Kutsut tilasimme Vistaprintin kautta. Sivuilla on paljon valmiita pohjia, ja päädyimme itse valitsemaan omalla kuvalla varustetut kutsut.

Tarkkasilmäiset saattavat kiinnittää huomiota morsiamen ja sulhasen nimien asetteluun ja saimmekin hieman palautetta siitä, kuinka morsiamen nimi olisi kutsussa pitänyt olla ensin. Päädyimme kuitenkin menemään kutsussa miehen nimi edellä, sillä kuvassa Filosofi sattui olemaan vasemmalla puolella. Muussa häiden paperimateriaalissa morsiamen nimi komeili ensin.

Itse kutsu oli korttimainen ja avattava. Huomasimme vasta jälkikäteen, että periaatteessa olisimme pärjänneet yksiosaisella kutsulla, mutta olisimme joutuneet rakentamaan kutsun alusta asti uudelleen Vistaprintin sivuilla. Tästä syystä lopputulos oli sisäaukeaman omaava hääkutsu.

 

Sisäaukeamalla kävi ilmi hääparin nimet, päivämäärä, tuleva vihkikirkko sekä juhlapaikka. Laitoimme aukeamalle myös tiedon, mihin mennessä osallistumisesta tulisi ilmoittaa sekä hääparin puhelinnumerot. Aukeaman alimmaisilla riveillä oli vielä tieto, että kattavampi hääinfo löytyy meidän omilta hääsivuiltamme.

 

Takakanteen laitoimme vielä mietelauseen.

 

Valitsimme kutsujen materiaaliksi kalleimman paperin, mikä Vistaprintillä oli tarjolla. Olimme lukeneet hyvää palautetta myös standardi vaihtoehdosta, mutta päädyimme panostamaan hieman laadukkaampaan materiaaliin, koska määrällisesti kutsuja reilu 50 hengen häihin ei tulisi paljon. Taisimme myös maksaa hieman extraa siitä, että sisäaukeamalla oli värillisiä kirjaimia/yksityiskohtia.

Kutsut tulivat muutamassa viikossa kotiin ja kutsujen kanssa tuli myös valkoiset kirjekuoret. Olin alunperin ajatellut, että kirjekuoret voisivat olla teemavärin mukaiset, mutta mukana tulleet kuoret vaikuttivat varsin päteviltä niille tarkoitettuun tehtävään, enkä olisi keksinyt valkoisille kuorille muuta käyttöä. Päätin, että valkoiset kuoret toimivat oikein hyvin.

Pieni kömmähdys meillä kävi kutsujen määrän kanssa, sillä huomasimme, että meillä oli kaikesta suunnittelusta huolimatta loppujen lopuksi 2 kutsua liian vähän. Sivuilta ei saanut tilattua yksittäisiä kutsuja, joten lisätilaus (10 kutsua lisää eli 8 kutsua jäisi käyttämättä) ei olisi fiksuin vaihtoehto. Luovimme hieman tilannetta ja tämäkin asia saatiin lopulta hoidettua onnistuneesti kuntoon 🙂

Olimme itse tyytyväisiä kutsuihin ja tämän perusteella uskomme, että tilaamme myös tulevat kiitoskortit vistaprintan kautta.

 

-Filosofin vaimo

69 vastausta

  1. Dominating web searches for brand-name meds and increasingly popping up in social media feeds, they tout fast delivery of antidepressants, cancer drugs, painkillers, sexual aids, and unproven COVID-19 treatments such as ivermectin at bargain prices with no prescription necessary cialis 20 mg Tadalafil and fluoxetine in premature ejaculation prospective, randomized, double-blind, placebo-controlled study

  2. In the control group, 5 12. clomid We disclaim all responsibility for the professional qualifications and licensing of, and services provided by, any physician or other health providers posting on or otherwise referred to on this Site and or any Third Party Site.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.