Tervetuloa blogiin!

Haluan toivottaa sinut mukaan seuraamaan hääjärjestelyitämme blogin muodossa. Häitämme on tarkoitus juhlia Helsingin kantakaupungissa kesällä 2017. Tämän blogin funktio on ennen kaikkea jäädä muistoksi itsellemme tästä meille ainutlaatuisesta kokemuksesta, mutta samalla sen tarkoitus on inspiroida myös muita häitänsä järjestäviä sekä häähaaveilijoita.

Filosofin morsian on häiden aikoihin 28-vuotias pohjoisen ”junantuoma” helsinkiläinen, joka vannoi vielä alle parikymppisenä, ettei tule ikinä menemään naimisiin. Toisin kumminkin kävi, ja morsian sai hetken toivoa salaa kosintaa, joka tapahtui kesällä 2015. Näin ollen bridezillaa ei ole (ainakaan vielä) havaittavissa, eikä häiden pienet yksityiskohdat ole niin justiinsa morsiamelle.

Filosofi on paljasjalkainen etelän hedelmä, ja on lapsuudessaan asunut myös ulkomailla. Häiden aikaan filosofi on vielä samassa ikäluvussa morsiamen kanssa. Tulevalla sulhasella on häistä selkeä kuva ja onkin aktiivisesti mukana häiden järjestelyissä sekä päätöksen teossa, mikä on morsiosta varsin mukavaa!

Filosofin ja morsiamen mielipiteet ovat alusta alkaen menneet häiden osalta hyvin yksiin, ja tästä syystä ainakin vielä juhlien järjestäminen on sujunut aika mutkattomasti.

Kerrothan kommenttiboksiin, jos ruudun siellä puolella on hääjärjestelijöitä. Missä vaiheessa siellä on hääjärjestelyt?

-Filosofin morsian

17 vastausta

  1. 1 3 Intermenstrual bleeding IMB, which replaces the previously used term metrorrhagia, is considered to be any bleeding that occurs outside of clearly defined cyclic menses accutane cost 104 Results were similar for women with and without prior vertebral fractures and for women using two different doses of raloxifene 60 or 120 mg day

  2. I know that there were alot of different protocols that people were throwing out to bring the natural production back and revive the HPTA propecia disconts online Previous studies have shown that knockout of 5 HT1A selectively in the raphe leads to higher levels of anxiety during adulthood

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.