Häätunnelman nostatusta

Kuinka tätä olikaan odotettu, häämessuja, joissa pääsee paikanpäälle tunnelmoimaan, tapaamaan ihmisiä, hypistelemään sormuksia ja ihastelemaan somisteita. Ehdin jo pienessä mielessäni hieman pelätä ehdinkö yksiäkään messuja kokemaan, mutta onneksi tilanne kääntyi voiton puolelle.

Nappasin kaason mukaani messuille sunnuntaina, suuntasimme paikalle jo hyvissä ajoin ennen klo 10 kun ovet avautuivat. Ihastelimme jo heti alkuunsa messutilaa, upea tiilirakennus Wanha Satama. Emme olleet aiemmin kumpikaan käyneet tilassa aiemmin, joten oli kiva saada uusia kokemuksia. Sää suosi meitä ja messutilaan astuessa aurinko valaisi tilan upeasti lasikaton läpi.

Kuva Wanhan sataman aulasta

Messuilla oli kaikkea mitä häihin voi vain kuvitella liittyvän (ja tarvitsevansa). Upeita sormuksia, mielettömiä pukuja, kauniita kattauksia ja somisteita. Kakkuja, juomia ja musiikkia. Varmasti jokaiselle jotakin. Omalla kohdalla messuilla käynti oli lähinnä inspiraation hakemista ja häätunnelman nostatusta. Olen jo vihkisormuksen ja hääpukuni löytänyt, mutta ei se koskaan ole huono asia katsella mitä muuta olisi tarjolla. Ainakin omat valintani vahvistuivat entisestään. Jos olisin ollut tilanteessa, etten olisi vielä sitä the sormusta löytänyt, messuilla oli sen verran hyviä tarjouksia, että sieltä olisin varmasti lähtenyt etsimään. Eniten olin kiinnostunut kattauksista, pöytäasetelmista, kukista ja paperituotteista. Onneksi näistäkin oli montaa palveluntarjoajaa ja muutamilta sainkin hyviä vinkkejä, joita hyödyntää myös omissa häissä.

Upeita erilaisia kattauksia
Omaan makuuni osuva kattaus, yksinkertainen ja kaunis. Vuokratuotteet Via Avelina

Päivämme kaason kanssa oli oikein onnistunut, kaiken kuohuvan ja kakkujen maisteluiden keskellä ehdimme myös nähdä upean näytöksen hääpuvuista ja miesten puvuista. Aivan ihania pukuja, erilaisia malleja ja tyylejä varmasti löytyi joka makuun. Erityisesti hurmasi vanhempi pariskunta, jotka tyylikkäästi ottivat lavan haltuun. Jälkikäteen kuulimme, että he olivat oikea pariskunta, jonka rakkaus on kestänyt jo 58 vuotta! Toivon vähintään yhtä pitkää ikää omalle liitolleni.
Kiitos eritysesti vielä kaikille messujen järjestäjille ja näytteilleasettajille! Oli ihana ehtiä vielä kokemaan messut ennen omia häitä, toivottavasti tulevaisuudessa pääsee jonkun ystävän mukana tunnelmoimaan!

Innokas hääbloggaaja/instaaja vauhdissa ja kassi täynnä esitteitä

Löytyykö lukijoista messukävijöitä, mitä pidit häämessuista? Teitkö löytöjä sormuksista tai muista palveluista? Jätä kommenttia 🙂

Pitkän messupäivän jälkeen väsynyt mutta onnellinen bride to be,
Heidi
Syyskuussa tahdomme

4 vastausta

  1. BTC may be the latest or last chance to get rich in this era. It will reach $200000 next year or the next year.

    BTC has increased 20 times in the last year, and other coins have increased 800 times

    Think about only $2 a few years ago. Come to the world’s largest and safest virtual currency exchange Binance to Get free rewards. Don’t miss the most important opportunity in life

    https://hi.switchy.io/91xl

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.