Yleensä en pidä pinnallisista ihmisistä, enkä kehtaisi pohtia niinkin triviaalia asiaa kuin kynsien väriä, muotoa ja pituutta julkisesti, mutta kai häiden lähestyessä tällainen pieni ulkonäkömietiskely sallitaan… sallitaanhan?

Hääkynsiä miettiessä – niille, joille asiassa on jotain mietittävää ja jotka aikovat kantaa rakennekynsiä häissään – kannattaa ottaa huomioon ainakin nämä asiat: Sopiiko väri muuhun lookiin? Onko pituus sellainen, että pärjäät kynsien kanssa? Kestävätkö kynnet häämatkan ajan, mikäli lähdette matkalle saman tien? Onko sinulla tuttu tekijä, jonka laatuun luotat?

Itselleni suurin mietinnän aihe on nimenomaan kynsien väri. On vaikea päättää, minkä värin haluan. Pelkään myös, että mikäli valitsen värin pelkän värikartan mukaan värin, näyttääkin se kynsissä aivan eri väriseltä ja väriä on sitten jo myöhäistä vaihtaa. Onneksi minulla on tässä vielä aikaa testata paria väriä kynsihuoltojen myötä ennen häitä. Itselläni suunnitelmana on, että kengät, kukkapanta ja kynnet olisivat jokseenkin samaa sävyä. Ehkä kukkapannan sävyn valitseminen auttaa sitten myös kynsien värien valitsemisessa!

Toinen seikka on laatu. Kynsien pitää olla kauniit kuvissa, ja tasalaatuiset. Olen huono sanomaan, jos en ole tyytyväinen kynsiini, mutta häiden alla aion kovettaa itseni ja olla tarkkana siitä, että kynnet todella ovat virheettömät.

Kynsien pituuden pitää myös olla sellainen, että en katko niitä häitä edeltävänä päivänä juhlapaikkaa kuntoon laittaessamme. Niiden pitää myös selvitä häämatkasta ja sen mahdollisista sporttikokeiluista.

Kokosin alle joitakin kauneimmista kynsistä, joita olen Instagramissa nähnyt. Mitkä näistä ovat omat suosikkisi?

https://www.instagram.com/p/ByYa8uuI2rb/

https://www.instagram.com/p/ByYyTddl-Oj/

https://www.instagram.com/p/ByZJFS1lI50/

https://www.instagram.com/p/ByZFffgh5KX/

https://www.instagram.com/p/ByY14mPDpu9/

Millaiset kynnet sinulle tulee häihin – vai onko asia sinulle aivan yhdentekevä?

Mukavaa viikonloppua!

Rakkaudella, Rea

Ps. Häihin aikaa tänään 7 viikkoa! Iiks!

4 vastausta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.