Nyt on aika palata morsiameen häälookkiin ja yksyiskohtiin. Moni varmaan muistaakin kuinka paljon stressasin hääpukuani.. Kiersin kaikki mahdolliset liikkeet ja selailin netistä joka ilta kuvia, mutta mikään tietty puku ei kolahtanut! Tiesin, että haluan pitkän laahuksen ja avonaisen selän, pitsiäkin pitäisi olla. Morileen 2871, eli minun ihana pukuni oli yksi ensimmäisistä hääpukukuvista jonka olin tallentanut puhelimeeni. Silloin en tiennyt puvun merkkiä tai saatavuutta, mutta aina ihailin kuvaa. Kun sain myöhemmin lisätietoa puvusta, tiesin sen olevan aivan liian kallis budjettiini. Hääpuku olisi mielestäni saanut maksaa maximissaan 1000 euroa, ja tämän puvun hinta komeili lähemmäs 1600 eurossa. No, loppu hyvin – kaikki hyvin, sain puvun enkä olisi ikinä voinut löytää kauniimpaa pukua! Se todellakin sai minut tuntemaan itseni morsiameksi, ja siinä yhdistyi kaikki mitä olin hääpuvulta toivonutkin.

 

   

Kuvat: Jere Satamo

Morilee 2871 on Madeline Gardnerin suunnittelema hääpuku, puvussa on käytetty muun muassa Alencon pitsiä, joka antaa hääpuvulle romanttisen vivahteen.

Hääpuvun saa tilattua kolmessa eri värissä:  White, Ivory, Ivory/Champagne sekä kolmella eri pituudella.

En halunnut että pukuani tarvii alkaa lyhentämään, joten etsin hääkenkäni sen mukaan että niiden korko teki hääpuvusta minulle sopivan mittaisen.

Ostin pukuni värissä ivory ja ainoat muutokset jotka siihen tehtiin olivat kavennus ja olkainten lyhennys.

Hääpuvun olkaimissa on pieniä kimaltavia strassikiviä, jotka tekevät puvusta ehkä hieman juhlavamman. Etenkin auringonsäteen osuessa niihin, kimaltelivat ne kauniisti.

Puvun pitsilaahus on todella pitkä, mutta todellakin jokaisen hankalan askeleen ja käännöksen arvoinen!

Puvun selkäosa on todella avoin, ja puvusta löytyy sekä vetoketju, että napit. Minulle nyörit oli ehdoton no – no hääpukua valitessa. Minulle ommeltiin Fianceessa hääpukuun kiinni kupit, joten se teki puvusta hieman tukevamman ja istuvamman.

Puvun helmassa on monta eri kerrosta, ja aluksi meinasin että tylliä voisi vähän ottaa jopa pois, mutta loppujen lopuksi se varmaan antaa helmalle toivottua ryhtiä, joten unohdin moisen toimenpiteen. Mitään vannehametta en halunnut enää erikseen alle, vaikka sellainenkin olisi ollut mahdollinen.

Koruina minulla toimivat isot roikkuvat starrikorvikset sekä siro New Yorkista ostettu rannekoru. Muita koruja en halunnut, sillä muutenkin käytän todella harvoin mitää koruja, ja kaulakoru olisi ollut varmasti jo liikaa muiden korujen sekä kimaltelevien olkainten ohella. Vihkimisen jälkeen vasemmassa nimettömässäni komeili tietty kihlasormuksen kaverina ihana vihkisormukseni!

Kukkakimppuni koostui shamppanjan värisistä ruusuista.

Kampauksen ja meikin minulle (sekä kaasoille) loihti parturi-kampaamo Glown Taija. Halusin ehdottomasti niskanutturan, sillä tiesin että se olisi helpoin vaihtoehto Espanjan kuumuudessa, eikä tukalle tarvisi tehdä mitään illan mittaan! Pohdin kauan erilaisten hiuskorujen välillä, mutta lopulta päädyin valitsemaan pari valkoista ruuusua hiuksiini. Meikkiini toivoin hyvin pysyvän pohjan, jotta meikkiä ei tarvisi lisäillä päivän mittaan. Näyttävien ripsien ja hyvän pohjameikin lisäksi halusin ainoastaan hieman tummaa luomiväriä ja ihan ohuet rajaukset.

Kynnet ja ripset minulle laitettiin kuntoon jo Suomessa, ja ripset minulle teki vakkari ripsienlaittajani Huri. Vaikka olin ennen häitä ehtinyt jo viikon verran uimaan ja ottamaan aurinkoa, oli volyymiripseni silti täydellisessä kunnossa vielä hääaamuna.

 

 

Hääkenkinä minulla olivat H&M:n perus nudekorkkarit, jotka loppujen lopuksi olivat jalassani koko illan, vaikka olin varautunut myös mataliin sandaalehin korkkareiden alkaessa sattua. Kenkiinkin minulla oli hommattuna vaikka mitä koristeklipsuja yms. mutta less is more vai mitä? Päätin antaa korkkareiden olla ihan vaan sellaisinaan.

Häälaukkua en tarvinnut ollenkaan, vaan tarpeelliset tavarat kulkivat kaasoni laukussa. Teimme yhdestä villan wcstä morsiamen oman, jossa oli sitten kaikki tarpeellinen särkylääkkeistä meikkeihin ja ompelusettiin.. 😀

 

Itse olin todella tyytyväinen häälookkiini, enkä muuttaisi siinä mitään. On todella tärkeää, että hääpäivänä tuntee olonsa kauniiksi! Olen myös tyytyväinen, että tuhlasin omaisuuden hääpukuuni, sillä ihastelen pukua edelleen joka kerta kun näen sen! Nyt tuo ihanuus on myös myytävänä, sillä toivon että se pääsee uudestaan käyttöön eikä jää kaiken kauneutensa kanssa meidän vaatehuoneen nurkkaan. Lisätiedot sähköpostitse theweddingblog@hotmail.com

Yksi vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.