Jokainen morsian haluaa näyttää mahdollisimman kauniilta hääpäivänään, ja ihonhoito tuotteisiin kannattaakin panostaa jo hyvissä ajoin ennen h-hetkeä. Itse olen koittanut pitää silmällä, että juon tarpeeksi vettä ja muistan kosteuttaa ihoani mahdollisimman hyvin. Kesään mentäessä pyrin myös meikkaamaan kevyemmin ja pitää mahdollisuuksien mukaan meikittömiä päiviä. Ihonhoitotuotteiden lisäksi olen ottanut joka päivä yhden kapselin biotiinia ravintolisänä ja biotiinin vaikutuksen olen huomannut eritoten kynsissä ja hiuksissa.

Seuraavaksi ajattelinkin jakaa omat kosmetiikkasuosikkini!

Mainittakoot vielä, että en omaa kosmetologi taustaa, joten omat vinkkini perustuvat näin ollen hyviksi todettuihin tuotteisiin. Mainittakoot myös, että itselläni on normaali/kuiva iho 🙂

Ihon puhdistukseen minulla ei ole mitään erityistä suosikkia, mutta ihon kosteutus hoituu Cliniquen tuotteilla. Tällä hetkellä olen käyttänyt päivisin Dramatically Different -kosteutusvoidetta kasvoilla päivisin, ja yöksi olen laittanut Moisture Surge Intent -voidetta. Kerran kaksi viikossa laitan yöksi Cliniquen Moisture Surge Overnight Mask:n. Uusimpana tulokkaana sarjassa on taas Ciniquen Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate, joka on jotain geelin/seerumin välimaastosta. Tätä ajattelin käyttää kesällä päivisin kasvovoiteen tapaan.

 

Lumenen Valo-seerumi on itselleni vanha tuttu, ja näitä purkkeja olen ehtinyt kuluttaa parin vuoden aikana hyvin monta. Olen levittänyt tuotetta kasvoille aina ennen varsinaista kasvovoidetta aamuin illoin.

 

Itse käytän myös naamioita viikottain, ja ylempänä oleva Madaran Peel-kuorintanaamion sain testiin Love Me Do -häämessujen blogimiitin ”goodiebagista”. Tykästyin kuorintanaamioon todenteolla, ja tällä hetkellä onkin menossa jo tuubi numero kaksi! Alempana on taas Lorealin puhdistava naamio, joka on yllättävän tehokas. Aikaisemmin käytin Lumenen turvenaamiota, mutta tuotteen koostumus muuttui uuden paketin myötä, jolloin päädyin Lorealin Pure Clay -maskiin. Tuote tuntuu olevan välillä vähän turhankin yty, mutta ihon kunnosta riippuen sovellan vaikutusaikaa tilanteeseen sopivaksi.

 

Uusin tulokas omassa ihonhoitorutiinissani lienee kumminkin Swiss Clinicin Skin Roller ja Rejuvenating Serum. Tämän tuotteen hankintaa harkitsin pitkään, mutta loppujen lopuksi olin mainonnan uhri ja päädyin tilaamaan tuotteen. Ihorullalla rullailen kasvot läpi 5 päivänä putkeen, jonka jälkeen pidän vastaavasti 5 päivän tauon. Rullailun jälkeen levitän kasvoille seerumin, ja kun seerumi on imeytynyt ihoon, lisään vielä kosteuttavaa voidetta päälle. Mitään suuren suuria eroja en ihossa ole huomannut, mutta ihon väri on tasaisempi ja parempi. Tuotteet imeytyvät ihoon paremmin sekä koen ihon olevan pehmeämpi. Talvella onnistuin saamaan parista näpystä poskeen arvet ja rullailun tuloksena kyseiset arvet ovat kadonneet.

 

Sellaiset omat top tuotteet löytyi täältä. Jos sinulla on muita hyväksi todettuja tuotteita, vinkkaathan ne ihmeessä alle! Minusta on aina kiva testailla uusia tuotteita, ja vielä on hetki omiin häihin, joten viime metrien vinkit otetaan mieluusti vastaan! 🙂

 

-Filosofin morsian

2 vastausta

  1. Despite ERalpha expression some tumours do not respond to tamoxifen and we therefore delineated the potential link between the cell cycle regulator and ERalpha co factor, cyclin D1, and tamoxifen response in a material of 167 postmenopausal breast cancers arranged in a tissue array cialis for sale online A carrier assisted ChIP seq method for estrogen receptor chromatin interactions from breast cancer core needle biopsy samples

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.