Vieraslista, puku, kukat, catering, kutsut, budjetti… Ennen kuin langat alkavat lipsua käsistä, kannattaa avuksi ladata virtuaalikaaso. Näppärät älypuhelinsovellukset pitävät aikataulut, ideat ja kuvat järjestyksessä.

1. Appy Couple

Muokkaa sovellus juuri omien häidesi näköiseksi. Organisoi valmiiden kalentereiden, muistilistojen ja mind mappien avulla. Inspiroidu tyyligalleriasta ja jaa kuvia tai muistiinpanoja. Luo vieraslistoja, hallinnoi budjettia, suunnittele juhlamenu ja pidä kaasot sekä bestmanit ajantasalla. Tässä sovelluksessa on kaikki mitä häiden järjestämiseen tarvitset – ja vähän enemmänkin.

2. Weddingsite

Jos matematiikka ei ollut koulussa lempiaineesi, tämä sovellus pitää sinut kartalla kustannuksista. Weddingsite kulkee kätevästi mukana, kun teet hankintoja, ja saat merkittyä menot ylös ennen kuin kuitit katoavat lompakostasi. Tämän sovelluksen avulla budjetti ei taatusti ylity – ainakaan vahingossa…

3. Wedpics

Monet vieraat ottavat juhlissa valokuvia, mutta niiden kerääminen juhlien jälkeen on työlästä. Sovelluksen avulla te ja vieraat voitte jakaa valokuvia vain oman porukan kesken, luoda omia albumeja ja muokata kuvia erilaisilla filttereillä. Unohda valokuva-albumin kierrättäminen sukulaisilla. Wedpicsistä ei yksikään kuva joudu hukkaan.

4. Evernote

Muistikirjasovellus, johon tallennat näppärästi tekstiä, kuvia tai saneluja. Voit myös luoda omia muistilistoja ja skannata tärkeät käyntikortit säilöön myöhempää käyttöä varten. Evernote tallentaa tärkeät muistiinpanosi automaattisesti myös muille laitteillesi, joille olet ladannut sovelluksen.

5. WeddingHappy

Unelmoitko omasta hääsuunnittelijasta? WeddingHappy on kuin Morsianten sota -leffan hääguru Marion St. Claire, joka pitää aikataulusi sotilaallisessa järjestyksessä ja huolehtii pienimmistäkin yksityiskohdista. Sovellus muistuttaa, kuinka monesta tehtävästä olet jo suoriutunut, ja mitä kaikkea on vielä to do -listalla. Laskuri kertoo, kuinka monta päivää h-hetkeen on jäljellä.

6. WeddingParty

WeddingParty on häiden oma Facebook, johon jokainen vieras voi luoda oman profiilinsa ja tutustua toisiin jo ennen juhlia. Hauskan photo boothin -avulla vieraat voivat ottaa kuvia ja videoita, sekä luoda albumeja kaikkien katseltavaksi. Sovellus toimii hyvin myös tärkeänä tietopankkina. Jätä esimerkiksi tylsät ajo-ohjeet pois kutsukortista ja jaa ne näppärästi WeddingPartyn avulla.

7. The Knot Wedding Lookbook

Tarvitsetko apua puvun valinnassa? Sovelluksessa on yli 9000 kuvaa hääpuvuista, asusteista sekä sormuksista – morsiusneitojen tyyliä unohtamatta. Veikkaamme, että peukalosi väsähtää, ennen kuin ehdit selata gallerian loppuun. Lempikuvasi voit tietysti tallentaa omalle suosikkilistalle ja jakaa ne muiden kanssa.

Teksti Anna Nummisto Kuva Kristen Curette/Stocksy

Artikkeli on julkaistu Mennään naimisiin! -lehdessä keväällä 2016.

Lue myös:

Kuinka laatia toimiva istumajärjestys häihin?

Kaasojen ja bestmanien tehtävät

Häihin kuukausi aikaa – miltä häiden tehtävälista näyttää?

24 vastausta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.