Mennään naimisiin -messut järjestettiin tämän viikonlopun aikana Helsingissä, Wanhassa satamassa. Paikalla oli monia näytteilleasettajia, ja tuotteita ja palveluita oli tarjolla lukemattomia. Itse sain kunnian juontaa tapahtuman.

Meillä alkaa omien häiden osalta olla jo selvät sävelet, mutta muutamia aspekteja on vielä päättämättä. Niinpä tuleva miehenikin tuli pyörähtämään messuilla, ja tutustumaan esimerkiksi miesten pukutarjontaan. Lisäksi kävimme tutustumassa erilaisiin avioehtoihin. (Avioehdoista lisää asiaa myöhemmin tulevassa postauksessa!)

Messuilla oli mahdollisuus tutustua myös uudenlaiseen polttarikonseptiin, mikä sisältää meditaatiota ja kokonaisvaltaista hemmottelua. Lisäksi messuilla oli näytillä erilaisia koruja ja morsiuspukuja, sekä tietenkin erilaisia asuvaihtoehtoja kaasoille. Näytteillepanijoiden joukosta löytyi myös muun muassa juhlajärjestäjiä, viihdyttäjiä, dj-palveluja, erilaisten hääpaikkojen esittelijöitä, juhlatarvikekauppoja sekä meikkaus- ja kampauspalveluja – ja paljon, paljon muuta!

Tyylikkäästi toteutetut muotinäytökset, joissa nähtiin Miss Suomi -kaunottaria, kruunasivat messut. Pakko muuten paljastaa takahuoneesta sen verran, että nämä naiset olivat myös aidosti ihan valtavan mukavia ja hauskoja, ja hoitivat kiivastahtiset näytökset ammattimaisesti ja kunnialla.

https://www.instagram.com/p/BslNBHGhJ7_/

Alla kuvia messuilta. Lisää muotinäytöskuvia voit käydä katsomassa Miss Suomi -Instagram-sivuilta tästä.

    

Messuilla oli molempina päivinä myös paneelikeskustelut, joissa kuultiin messuilla ensimmäisen morsiuspukumallistonsa esitellyttä Riikka Ikäheimoa. Muita vieraita paneeleissa olivat puvuntekijä Emma Kennedy, Niinatar-liikkeen omistaja Niina Kuhta sekä stailisti ja meikkaaja Senay Coco. Myös minun messuilla kantamani mekko on Riikan käsialaa ja se sai valtavan paljon kehuja. Riikan morsiuspukumallistoon voit käydä tutustumassa tästä.

Riikka Ikäheimo, Senay Coco ja minä.

Hiukset: Coddler & Toddler, meikit tarjosi: Flormar.

Olitko messuilla? Mitkä olivat omat suosikkisi tapahtuman tarjonnasta?

Mukavaa viikon jatkoa!

Rakkaudella, Rea

7 vastausta

  1. Ihana Rea ❤️

    Hoidit kuulutukset ammattitaidolla ja päivät niin järsyttävällä tsempillä – KIITOS! Tuo upea kukkakruunusi on muuten Floramoren taitavista käsistä ja täydentää ihanasti luukiasi ??

    Me täällä Mennään naimisiin -tiimissä tiedämme, että olet Suomen paras hääbloggaaja ja varmasti selviää muillekin pian ???? Paula

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.