Tutustu kauden upeimpiin hääpukuihin, joissa ylelliset materiaalit ja upea suunnittelu kohtaavat. Hääpukumallistot tarjoavat nyt toinen toistaan herkullisempia malleja, yksityiskohtia ja koristeluja. Kapeat linjat ovat huippusuosittuja ja klassinen pitsi jatkaa edelleen voittokulkuaan.

 

Kaikki kohdallaan

Les Papillonin keveässä pitsipuvussa on muodikkaat pitkät hihat, 1690 e, Kaunis Morsian. Lookin kruunaa ylelliset korvakorut 190 e, Ateljé Idylle.

 

Pitkapuku2

Pitsiunelma

St. Patrickin linjoiltaan naisellisen morsiuspuvun huikean kaunis pitsikangas on kirjailtu pienin lasihelmin, 2199 e, Niinatar. Sormus 140 e, Ateljé Idylle ja korvakorut 35 e, Glitter.

 

Pitkapuku3

Täydellinen liitto

Erilaisten materiaalien yhdistelmä luo upean kokonaisuuden. Maggie Sotteron puuterinsävyinen, unelmankeveä tyllipuku, jonka yläosassa on ylelliset helmikirjailut, 1610 e, Seremonia.

 

Pitkapuku4

Siro kaunotar

Kauniisti vartaloa myötäilevä spagettiolkaiminen pitsipuku hurmaa keveällä naisellisuudellaan. Pronoviasin hääpuku 2550 e, Stockmann. Laukku ja hiuskoriste Seremonia.

 

Pitkapuku5

Veistokselliset muodot

Kapea merenneitopuku halaa kurveja juuri oikeista kohdista ja morsiuspuvun sydämenmuotoisessa yläosassa on kimaltavat helmikoristelut, 1595 e, Zazabella. Korvakorut Seremonia.

 

Pitkapuku6

Ylellisyyden juhlaa

Upeat helmikirjailut ja pitkät hihat muodostavat täydellisen parin. Korsettimainen yläosa tekee kokonaisuudesta supernaisellisen. Justin Alexander Signaturen morsiuspuku 2800 e, Morsiuspukuliike Josefiina. Korvakorut 190 e, Ateljé Idylle.

 

Pitkapuku7

Katseenkääntäjä

Avonainen selkäosa on Maggie Sotteron morsiuspuvun katseenvangitsija. Kapealinjainen, kauniisti laskeutuva puku on pitsikirjailtu tyylikkäästi, 1870 e, Seremonia.

Teksti Liisa Silla Kuvat Jouni Harala

Artikkeli on julkaistu Mennään naimisiin! -lehdessä keväällä 2016.

Lue myös:

Lyhyt hääpuku on nyt supertrendikäs!

Häämuoti 2016 – katso video häämessuilta

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.