Juhlapaikkamme Villa Bella Vista on niin upea huvila, ettei se juuri koristeluja kaipaa. Villa Bella Vistan tapetit ovat todella kauniita ja ikkunasta avautuva maisema upea. Tämän vuoksi emme koristelleet villan sisällä mitään muuta kuin pöydät. Villan tuolit ovat kauniita valkoisia puutuoleja, joten edes tuolihupuille ei ollut tarvetta.

Kuva: Sarah Kinani

Plaseerauskartta tehtiin serkkuni vanhaan valokuvakehykseen, ja nimet kirjoitettiin valkoisella tussilla valkaisemattomalle paperille. Kehys laitettiin Karon maalaustelineen päälle, ja tyhjiin ruutuihin laitettiin koristeeksi kukkia, joita olimme kuivanneet kesän aikana.

Paikkakortit tehtiin samalla valkaisemattomalle paperille kuin plaseerauskartta. Paikkalappuihin kirjoitettiin tuttavallisesti vieraan etunimi tai lempinimi. Laput kiinnitettiin juuttinarulla servettien ympärille. Nokkelat vieraamme tajusivat käyttää näitä paikkakortteja myös viinilasin jalan ympärillä, jottei oma lasi katoa. Jokaisen servetin päälle laitettiin myös Karon keväällä keräämä ja kuivaama valkovuokko.

Kuva: Sarah Kinani

 

Kuva: Sarah Kinani

Pöydät koristeltiin kruunukynttilöin, jotka olivat erilaisissa messinkisissä kynttilänjaloissa. Kynttilänjalat vuokrattiin somistevuokraamo Juhlatarinasta. Lisäksi pöydillä oli tuoreita pistasian oksia, jotka oli tilattu täältä. Pakko tässä kohtaa kehua myös näitä firmoja. Ensinnäkin Juhlatarinan Hannele, olet ihan mieletön tyyppi! On ollut ilo asioida kanssasi. Kun olimme tavanneet ensimmäisen kerran, mun oli kysyttävä Karolta, että tuntevatko he Hannelen kanssa entuudestaan jotain kautta, sillä Hannelen kanssa hääkoristelujen suunnittelu ja muu jutustelu oli niin ihanan rentoa ja rempseää. Sitten taas kukkien suhteen juhlakukat.fi-somevastaava osasi ihanasti rauhoitella Instagramin puolella, kun posti kämmäsi, ja kukkien toimitus viivästyi päivällä sovitusta toimituspäivästä.

 

Lisäksi toimme kotoamme muutamia ruukkukasveja. Meidän pöydässämme, buffetpöydässä ja kahvipöydässä oli myös Juhlatarinan koivukiekkoja ja itsetekemiämme pöytäkynttilöitä.

122 vastausta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.