Huhheijjaa! Täällä hyvin yllätetty polttarisankari ja morsian, joka uiskentelee onnellisuuden ja kiitollisuuden aalloissa vielä pitkään. Nimittäin minulle oli järjestetty yllätyspolttarit viikonlopuksi!

Palataanpa siis hieman kesään… Olin keksinyt polttariviikonlopun ajankohdan 14.9-16.9 jo kesällä. Siskoni kertoi tulevansa perheensä kanssa Tampereelle tuona viikonloppuna peesaten miehensä menoja. Alkuun tämä meni täydestä, mutta salapoliisina aloin miettimään, mahtoiko polttarini olla tuona viikonloppuna? Toin asian puheeksi yhdelle kaasoistani, että olen keksinyt polttariviikonloppuni. Kaasoni tokaisi: ”mukavaa polttariviikonloppua, itse ajattelin mennä keikalle tuolloin”. Hän kertoi  artistin ja ajankohdan, milloin/missä keikka tuona viikonloppuna olisi. Tarkistettuani keikan todellisuuden, päädyin uskomaan tarinan, sillä se tuntui kaasoni kertomana erittäin todelliselta. Tämän lisäksi jutellessani muiden kaasojen kanssa ja salakavalasti yrittäen tivata polttariviikonloppua, alkoi epäilykseni todella haihtumaan. Luovuin siis keksimästäni päivästä ja keksin uuden viikonlopun lokakuulta.

Päästiin syyskuuhun, jolloin aloin suunnittelemaan viikonloppua siskoni kanssa. Olimme sopineet osan kaasoporukan kanssa, että teemme lauantaina muutamia askartelujuttuja loppuun, mietimme biisilistat valmiiksi ja käymme hieman hääasioita läpi. Keksin myös yllättää A:n iloisesti ja tarjosin seuraa Tappara-Ilves -peliin, jota hän oli jo hetken aikaa odotellut. Myös siskoni kertoi halukkuutensa lähteä mukaan. Eipä tullut tuolloin mieleen, että miksi juuri hän haluaa tulla peliin mukaan. Peli oli kuitenkin hänen elämänsä toinen… Hyväuskoisena fiilistelin yhteistä peli-iltaa siskoni ja A:n kanssa. Siskoni tarjoutui ostamaan peliliput (tietenkin) ja lähetti minulle lippu.comin OSTOSKORISTA kuvaa. Enpä pahemmin tuohonkaan asiaan kiinnittänyt huomiota.

 

Koittaa perjantai 14.9. Olimme päättäneet lähteä viimeistään klo 17:15 liikenteeseen. Peli alkaisi klo 18:30 ja siskoni ilmoitti halukkuutensa Mc Donaldsin pirtelöön. Lähdimme hieman aikasemmin mennäksemme hakemaan pirtelöt ennen peliä. Pirtelön jälkeen kävelimme takaisin autolle, kunnes siskoni pysäytti minut ja antoi kirjekuoren jonka päällä oli #1. Ihmettelin hetken, mikä kirjekuori oli, mutta avattuani sen alkoi homma paljastua. Kirjeessä luki: Polttarisi alkavat nyt! Luovuta kännykkäsi kaasoillesi! Ensimmäisen lauseen luettuani ystäväni yllättivät minut tulemalla kulman takaa! Ja tästä noin 5 sekunnin päästä istuin autossa silmälaput silmillä tietämättömänä mistään mitään.

 

Saavuimme hetken ajelun jälkeen kaasoni mökille Häijäälle. Ottaessani laput pois silmiltä sain eteeni videon, jossa A laitettiin mustaan autoon teippi suun päällä. Ihmettelin suuresti mikä video oli, mutta mökin pöydällä sijaitsevasta kirjekuoressa selvisi lisää:

”Missä on A?. Loputtoman uteliaisuutesi vuoksi A on kidnapattu. Tulet saamaan tehtäviä, jotka ratkottuasi saatat mahdollisesti pelastaa tulevan vaimosi.”

 

Poliisin ”virkamerkin” kaulaan asetettuani oli aika alkaa selvittää kidnappausta!

Polttaritarina jatkuu seuraavassa postauksessa!

-E

128 vastausta

  1. You’re so cool! I don’t suppose I’ve truly read through anything like this before. So wonderful to find someone with some original thoughts on this topic. Really.. many thanks for starting this up. This site is one thing that is required on the web, someone with some originality.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.