Viime lauantaina ovisummeri soi klo 6.00 aamulla. Olin tietenkin täydessä unessa, mutta havahduin ja ymmärsin polttareideni alkavan.

SAMSUNG CSC

Ihanat kaasoni Tanja ja Salla tulivat noutamaan minut tosiaan aamutuimaan kohti polttareita. Sain onneksi ohjekirjan, missä kerrottiin mitä pitää pakata mukaan ja samalla minulle valkeni päivän teema: Audrey Hepburnin tähdittämä, legendaarinen Breakfast at Tiffany’s -elokuva. Kaasoni olivat ottaneet mukaan minulle upean teeman mukaisen ’60-lukua henkivän mekon, jonka sain pukea päälleni. Kaiken kaikkiaan minulle annettiin herätyksen jälkeen aikaa puolisen tuntia, jonka jälkeen olisi suunta kohti…tuntematonta. Olin osannut jo hieman aavistella, että polttariviikonloppu saattaisi olla juuri tämä kyseinen, mutta en tietenkään voinut olla siitä ihan varma – koko homma oli siis erittäin onnistunut, iso yllätys!

Matka jatkui kohti Tallinnaa ja satamassa tapasin myös muut seurueen mimmit. Olin todella positiivisesti yllättynyt osallistujien määrästä, sillä tiedän, kuinka haastavaa on saada porukkaa koolle kesäviikonloppuisin. Hyppään nyt tarinassa hieman eteenpäin, sillä meille kävi niin, että meinasimme myöhästyä laivasta niin meno- kuin paluumatkallakin. Meidän seurue oli viimeinen, joka juoksi laivaan tuubia pitkin 😀 No, hieman jännitystä päivään.

Minulle päivä oli toisaalta pelkkää jännitystä, sillä etukäteen en saanut tietää mitään. Tallinnaan saavuttaessa menimme ensiksi aamupalalle ihanaan, ranskalaistyyliseen kahvilaan. Siellä minulle pidettiin vaimokoe, joten usean kysymyksen jälkeen sain kuin sainkin ”vaimodiplomin”. Aamiaisen jälkeen kävelimme vanhan kaupungin läpi kohti Radisson Blue -hotellia ja Babor Spata. Siellä minulle oli varattu kolme tuntia hemmottelua! Oli hierontaa, kasvohoitoa ja jalkahoitoa. Tämä oli aivan mieletön yllätys ja ihana toivottu lepohetki kesken kiireistä juhlapäivää. Babor Spasta on mielettömät näköalat Tallinnan kaupungin yli ja paikka on muutenkin todella upea – vahva suositus!

babor spa

Hemmotteluhetken jälkeen minut kiidätettiin take away -margaritan kera kohti yllätystä, joka osoittautui valokuvausstudioksi! Siellä minua odotti meikkaaja (onneksi, sillä en ehtinyt spa:n jälkeen meikata ollenkaan) ja valokuvaaja sekä vaatteet pin-up -henkisiä kuvia varten.  Polttariseurueessamme oli onneksi Heidi, joka taikoi kuontalostani kunnon fiftarihenkisen kampauksen. Kuvaushetki oli todella hauska. Mimmit kävivät hakemassa hieman juhlajuomaa studiolle ja lempparibiisini raikasivat taustalla täysillä. Paikassa oli myös todella rento tunnelma, eikä kuvaaja kiristellyt (pahemmin) hampaitaan, vaikka äänekäs seurueemme tuli paikalle hieman myöhässä.

muokattu5 muokattu6

MUOKattu2

muokattu7 muokattu8

muokattu9

Kuvaushetken jälkeen suuntasimme loistavaan Sfäär-ravintolaan syömään, josta kiidimme jo kohti laivaa. Helsinkiin päästyämme minua odotti vielä yksi yllätys, nimittäin ilta päättyi Radisson Blue –hotellin presidenttisviittiin. Iltaa jatkettiin jutellen ja vaahtokarkkeja syöden. Sviitti oli todella kaunis isoine kylpyhuoneineen ja jättimäisine sänkyineen (joka muuten kutsui yllättävän nopeasti, olihan päivä ollut pitkä).

Päivä oli kaiken kaikkiaan todella onnistunut, unelmien polttarit. Kaikki mitä teimme, oli juuri minua ja tuntui, että ohjelman järjestäjät todellakin tunsivat minut. Oli ihana nähdä pitkästä aikaa ystäviä ja minusta meillä kaikilla oli hauskaa. Polttareiden teema – Aamiainen Tiffanylla (lempileffani) oli ihan täydellinen ja sopi oikeastaan joka tilanteeseen. Päivän aikana vuoroin nauroin ja vuoroin vuodatin onnenkyyneleitä, sillä minua liikutti erityisesti se, että nämä lähimmäiset antoivat minulle kallisarvoista aikaansa. Olen siitä todella otettu.

muokattu3 muokattu4

*EDIT Kuulin vasta näin polttareiden jälkeen, että osa mimmeistä, jotka eivät päässet polttareihin paikalle olivat silti osallistuneet omalla osuudellaan kustannuksiin. Siis vau! Olen todella otettu tästä ja kiitollinen <3 Minulla on upeita ihmisiä ympärilläni.

 

28 vastausta

  1. Sopiiko tiedustella missä studiossa pin-up kuvat otettiin? On kaverille samantyyppiset polttarit suunnitteilla ensi kesäksi 🙂

  2. Mahtavat polttarit oot saanu viettää! ? Osaatko kertoa valokuvastudion nimeä? Voisin varastaa idean ystävän polttareihin.

  3. Kiinnostaisi, missä studiolla olitte kuvattavana. Oliko vaatteet omat vai kaasoilla mukana? Olemme juuri suunnittelemassa polttareita ja tuo kuvaus kuulostaa kivalta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.