Barcelonan häämessut on nyt vietetty ja Espanjan lämmössä esiteltiin toinen toistaan ihanampia ja rohkeampia häätyylejä. Olen seurannut messuja Instagramissa aktiivisesti ja saanut huomata, että erityisen vaikutuksen kävijöihin on tehnyt morsiuspuku, jossa on selässä siivet. Kuulostaa ehkä todella kornilta, mutta yllättävää kyllä TOIMII. Lisäksi housut monella eri tavalla asuun yhdistettynä tekevät kuvien perusteella tuloaan.

Se, mikä messuilta julkaistua kuvia katsellessa käy mielestäni todella selväksi on, että jatkossa morsiamet saavat näyttää yhä enemmän itseltään ja olla yhä enemmän rock ’n’ roll. Rokkikanavan juontajana, boheemina suurpiirteikkönä tämä on minulle pelkästään hyvä uutinen!

Niinatar-morsiuspukuliikkeen omistaja Niina Kuhta kävi myös tsekkaamassa Barcelonan häämessut. Hänen mukaansa uusia tuulia on todellakin luvassa.

– Upeat erittäin pitkät ja näyttävät laahukset tekevät tuloaan. Paljasta pintaa näkyy myös entistä enemmän mutta niihin saa aluskankaan myös mukana niin jokainen morsian voi päättää miten paljon haluaa paljasta pintaa näyttää. Näyttävyys ja seksikkyys on nyt se juttu, hän sanoo.

Kokosin alle ihanimpia, mielenkiintoisia, pysäyttävimpiä ja herkullisimpia kuvia Barcelonan messuilta.

https://www.instagram.com/p/BdnHGKlH1kG/?taken-by=barcelonabridalweek

https://www.instagram.com/p/Be8TlscHyn-/?taken-by=barcelonabridalweek

https://www.instagram.com/p/BiCEaOXn2rR/?taken-by=barcelonabridalweek

https://www.instagram.com/p/BiABlRzHh6f/?taken-by=barcelonabridalweek

https://www.instagram.com/p/BhEdToinfmY/?taken-by=barcelonabridalweek

Voisitko sinä mennä naimisiin housuissa? Entä siivekäs puku – iskeekö sinuun vai vaikuttaako liian erikoiselta?

Rakkaudella, Rea

23 vastausta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.