Lämpimästi tervetuloa seuraamaan uutta hääblogia Syyskuussa tahdomme ja matkaamme, kun sanomme tahdon!

Ensin hieman meistä

Näin alkuun olisi hyvä esitellä hieman, kuka täällä ruudun toisella puolella kirjoittelee.
Elikkä mie olen Heidi, 30-vuotias ja työskentelen sovellusneuvojana. Perheeseeni kuuluu mieheni Nico ja meidän 5kk amstaffipentu Luna. Harrastuksiin kuuluu lähinnä suoratoistojen suurkulutus, Lunan kanssa touhuaminen ja kuntosalilla käynti.
Asumme Helsingissä, mutta molemmat meistä on kotoisin muualta kuin pk-seudulta. Meillä puhutaan niin savoa kuin itäsuomea eli mie ja sie kuuluu vahvasti molempien puheista.
Lyhyesti meidän alkutaipaleesta ja kuinka tapasimme. Oli vuosi 2016 ja kerrankin kävi tuuri Tinderissä, sattui oikea swaippaus oikeassa kohdassa. Tästä riittääkin muutama tarina kerrottavaksi, miten meidän alkutaival alkoi ja miten päädyimme treffailemaan, tästä lisää uuden postauksen muodossa myöhemmin. Lyhyesti ja ytimekkäästi, tapasimme kesällä ensimmäistä kertaa ja syksyllä rakastuimme. Siitä alkoikin meidän yhteinen taival ja nyt olemme omassa kodissa ja meillä on vallan ihana ( ja vilkas) koiranpentu.

Sitten meidän häistä

Kosinta tapahtui helmikuussa 2020 ja häiden suunnittelu lähtikin melkein heti käyntiin. Oli selvää, että vuosi 2022 tulee olemaan se meidän vuosi ja syksy valikoitui ehdottomasti ajankohdaksi. Juhlimme häitä pk-seudun reunamilla, häät ovat lähinnä kaverihäät, sillä molemmilla on hyvin pienet suvut. Vierasmäärämme elää noin 50-60 välillä, joten melko keskikokoiset häät tulossa. Juhlapaikasta teen ehdottomasti erikseen postauksen, paikka suorastaan ansaitsee sen!
Teemamme on rustiikkinen, rouhea, uusi kohtaa vanhan ja romanttinen. Paljon lämpöä, kynttilöitä, valoja, pehmeitä elementtejä ja ripaus kultaa.

Ehkä tässä olisi mukava aloitus tälle blogille. Vielä kerran tervetuloa mukaan tälle matkalle kohti syyskuuta ja meidän häitä!

Jännittynein ja innostunein terveisin

Heidi

PS. Hääjuttu voi käydä seuraamassa myös Instagramissa Syyskuussa tahdomme

29 vastausta

  1. Cool. I spent a long time looking for relevant content and found that your article gave me new ideas, which is very helpful for my research. I think my thesis can be completed more smoothly. Thank you.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.