Näetkö kuvassa upean, onnellisen hääparin vai huomaatko puuttuvan rintakukan ja vihkisormuksen?

Sosiaalisessa mediassa moni kuvailee häiden jälkeen tuoreeltaan suuren päivänsä olleen täydellinen. Minussa täydellinen-sanan käyttö tässä yhteydessä herättää ristiriitaisia tunteita.

Yhtäältä olen valmis uskomaan, että jotkut ihmiset osaavat vilpittömästi ajatella häittensä olleen täydelliset. Oletan kyseessä olevan elämänasenteen, jossa keskitytään positiivisiin asioihin ja työnnetään ikävät ajatukset pois mielestä, eikä tällaisessa asenteessa toki ole mitään vikaa, jos se itselle sopii ja edistää omaa hyvinvointia. Toisaalta kuitenkin kannan huolta siitä, että täydellisyyden hehkuttaminen voi luoda epärealistisia odotuksia niille, jotka vasta valmistelevat omia häitään. Minulle itselleni on niin morsiamena kuin bloggaajanakin tärkeää painottaa sitä, ettei häiden ole tarkoituskaan olla täydelliset vaan ihanat. Jotain taatusti unohtuu tai menee pieleen, ja kun niin käy, tärkeintä on, ettei anna sen pilata omaa tai toisten mielialaa.

Meidän häämme olivat aivan ihanat mutta eivät missään nimessä täydelliset. Olin laihtunut hääpuvun viimeisen korjaussovituksen jälkeen, ja jouduin nykimään pukuani ylös pitkin päivää, jotta silikonirintaliivini eivät tulisi näkyviin. Puvun nostelusta huolimatta joissakin muuten ihanissa hääkuvissa pilkottaa silikoni. Minun ja kaasojen laittautumisaamu kesti suunniteltua pidempään, mikä aiheutti harmillista stressiä meille kaikille ja ihan erityisesti lapsillemme, jotka joutuivat odottelemaan pääsyä perhepotrettikuvaukseen. Unohdin käyttää vihkisormustani ennen vihkimistä otetuissa potreteissa. Tuuli tuiversi toisen vapaaksi kasvoja kehystämään jätetyistä hiuskiehkuroistani kummalliseen asentoon päälaelleni, missä se pysyi koko loppupäivän. Samuli puolestaan unohti trimmata hääaamuna partansa, ja hänen tunnusmerkkinen sänkipartansa oli hääpäivänä aiottua pidempi, mikä harmitti jälkikäteen häntä itseään. En ollut muistanut kertoa häätiimille, mikä rintakukka oli kenenkin, ja Samulille kiinnitettiin potrettikuvaukseen väärä kukka. Tämä vahinko osoittautui kuitenkin tavallaan onnekkaaksi, sillä tyttäremme onnistui tuhoamaan kyseisen rintakukan kuvausten aikana, ja aiemman sekaannuksen ansiosta sulhanen saattoi hakea ennen vihkimistä seremoniamestarin rintapielestä itselleen sen rintakukan, joka hänelle oli alun perinkin tarkoitettu. Poikamme sen sijaan ei ikinä saanut hänelle teettämääni rintakukkaa eikä tyttäremme kukkarannekorua, sillä en ollut muistanut sopia, koska ne kiinnitetään heille tai kenen vastuulla asian hoitaminen on, enkä itse muistanut niitä koko päivänä kertaakaan.

Ehdimme aikataulun viivästymisestä huolimatta kaikki ajoissa kirkkoon, mutta vihkiseremonian alkua jouduttiin silti odottamaan todella pitkään, sillä jännittävä tilanne yhdistettynä väliin jääneisiin päiväuniin olivat kolmivuotiaalle tyttärellemme liikaa, ja hän sai kirkossa eeppisen kiukkuitkukohtauksen. Tytär ei ikinä kävellyt muiden morsiusneitojen kanssa alttarille, eikä kolmesta morsiusneidosta samanlaisissa vaaleanpunaisissa mekoissaan muistettu myöhemminkään ottaa ainuttakaan yhteiskuvaa. Poikamme sentään käveli sulhaspoikana morsiusneitojen kanssa alttarille – suussaan räikeän värinen hedelmäsosepussi. Kädessään hänellä ei ollut varta vasten askartelemaani ”Daddy, here comes mommy” -kylttiä vaan valtava muovinen tyrannosaurus rex. Äitini päätyi lapsia rauhoitellessaan istumaan kirkkosalin takaosaan eikä päässytkään seuraamaan vihkimistä eturivistä. Unohdin alttarille saapuessamme antaa morsiuskimppuni kaasoille, minkä vuoksi pidin seremonia alkuosan sitä kädessäni ja annoin sen tilaisuuden tullen hieman tökerösti kaasolle kesken seremonian. Kirkossa oli muutamaa viikkoa ennen häitämme alkanut täysin yllättäen remontti, joka ei onneksi näkynyt sisätiloissa mutta jonka vuoksi kirkko oli ulkopuolelta rakennustelineiden peitossa.

Lapsemme eivät lopulta nähneet vanhempiensa sanovan ”tahdon”, vaan molemmat olivat siinä vaiheessa seremoniaa sikeässä unessa.

Vihkimisen viivästyminen sotki loppupäivän aikatauluja, ja juhlapaikan pihalle suunnittelemamme cocktail-tilaisuus jäi niin lyhyeksi, ettemme ehtineet jutella sen aikana läheskään kaikkien vieraiden kanssa, kuten olimme toivoneet. Lisäksi päivä oli sen verran viileä, ettei cocktail-tilaisuuden tunnelma ollut niin kesäinen kuin olimme ennalta kuvitelleet, ja cocktail-palat ja alkumaljat jouduttiin sateen uhan vuoksi hakemaan sisältä, mikä myös vähensi puutarhajuhlan tuntua, kun osa vieraista ei palannutkaan heti ulos maljan saatuaan. Häävisan palkinnoksi ostamamme tyylikkäät suklaarasiat tuhoutuivat, sillä juhlapaikkamme henkilökunta löysi kaasojen vaivalla piilottamat rasiat, luuli suklaiden olevan tulossa tarjolle jälkiruokapöytään ja ehti tietämättämme tyhjätä suklaat tarjoiluastiaan ja heittää hienot laatikot roskiin. Lastenohjaajat ja DJ jäivät ilman heille lupaamaani ateriaa, koska tämänkään asian käytännön järjestelyjä ei ollut sovittu ennalta tarpeeksi selkeästi.

Tämä kaikki on kuitenkin pientä sen rinnalla, miten moni asia onnistui suunnitelmien mukaan tai meni vielä paremmin kuin olimme osanneet suunnitellakaan. Lisäksi meillä oli onnea asioissa, jotka eivät ole hääparin omassa vallassa. Hääviikkoamme varjostivat toinen toistaan synkemmät sääennusteet ja lähipiirissämme edellisellä viikolla todettu koronatartunta, mutta lopulta sekä me itse ja lähes kaikki vieraat olimme hääviikonloppunamme terveinä ja pystyimme osallistumaan juhlaan. Vain seitsemän vierasta 112:sta jäi viime metreillä pois koronan vuoksi, eikä heidän joukossaan ollut kummankaan meistä lapsuudenperheen jäseniä tai häätiimiläisiä. Sääennuste povasi vielä häitä edeltävänäkin päivänä kaatosadetta koko hääpäiväksemme, mutta tosiasiassa päivä oli suurelta osin puolipilvinen ja sateeton, ja sadekuuroja tuli ainoastaan myöhään illalla ja yöllä sellaisilla hetkillä, ettei se haitannut mitään. Minä olin kaunis ja sulhanen komea ja lapsemme näyttivät todella suloisilta. Vihkiminen oli sopivassa suhteessa kaunis ja hauska tilaisuus. Hangon Casinon vaikuttava merellinen miljöö loi juhlallemme upeat puitteet, ruoka ja juomat olivat todella hyviä ja kattaus tyylikäs, plaseeraus oli onnistunut ja vieraat viihtyivät pöydissään, ohjelmaa oli sopivasti ja puheet olivat koskettavia. Päivä oli täynnä mieleenpainuvia yksityiskohtia. Lapsilla oli hauskaa, eikä monikymmenpäinen lapsivieraslauma tehnyt juhlasta millään tapaa levotonta tai juhlatilasta meluisaa. Kaiken kaikkiaan vieraat viihtyivät, eikä aikataulusta myöhästyminen ei tuntunut haittaavan ketään. Osasimme itse nauttia päivästämme täysin siemauksin ja meillä oli juuri niin ihanaa kuin toivoa saattaa.

Minulle avain päivästä nauttimiseen oli sen hyväksyminen, ettei kaiken tarvinnut sujua täydellisesti, kunhan meillä ja vierailla olisi onnen- ja rakkaudentäyteinen päivä. Samaa toivon myös kaikille teille, jotka vasta odotatte suurta päiväänne: että ette tavoittelisi täydellisyyttä ettekä antaisi pienten vastoinkäymisten masentaa, vaan osaisitte nauttia täysillä kaikesta siitä, mikä juuri teidän häissänne on ihanaa.

Kaikessa epätäydellisyydessään hääpäivämme oli pakahduttavan onnellinen päivä <3

29 vastausta

 1. 💰 во вкусе дополнять конто да сводить состояние со завались 1Win ?

  🗣 как бы включить на 1win? 🗣 на правах (а)ляпать ставки нате 1win? Aviator 1win использует
  Provably Fair – добросовестная экосистема ради
  высчитывания эффекта раунда.
  большая часть телефонов поддерживает ноу-хау HTML-5, в следствии этого БК 1Win придумала ПО пользу
  кого вид развлечения на подвижных блоках.

  4. БК имеет основания предложить явиться бумаги,
  выменять взаимное согласие и еще ворочала промо-акции без предостережения.

  Здесь Вы в силах поднять взгляд полный абзац пользующийся признанием действие да действующие бонусы.
  В данном дележе Вы отроете не столько
  распространенные игровые автоматы, но также
  открыточные вид развлечения (игра, блэкджек и тому подобное), лотереи а также прочее.
  Будьте уверены, яко получи и распишись странице Вы ни за что
  отыщите подружку футбольную приказание,
  и еще пользующихся популярностью инвесторов во всем мире хоккея alias баскетбола.
  ежели Вы сильнее безграмотный вожделейте снимать пенки предложениями букмекера то есть (т.
  е.) подумываете возвратиться через
  счастливый случай – опустошите
  аккаунт. Статистика. ежели Вам нужно будет взглянуть статистику исходов,
  в таком случае оный дележка основан спецухой с этой целью.
  От себе можем зарегистрировать,
  что заглянуть на огонек Вам
  неопустительно быть достойным.

 2. Hello would you mind letting me know which webhost you’re working with?
  I’ve loaded your blog in 3 completely different browsers and
  I must say this blog loads a lot quicker then most. Can you suggest a good internet hosting provider at a honest price?
  Thanks a lot, I appreciate it!

 3. This is the right site for anybody who would like to understand this topic.
  You understand a whole lot its almost hard to argue with you (not that I really would want to…HaHa).
  You certainly put a new spin on a subject that has been discussed
  for years. Wonderful stuff, just great!

 4. Utilizing a bot can also assist to scale back the risk of emotional trading.
  Customers can copy trade the best crypto traders with transparent track records, commerce themselves
  using Wunderbit’s superior trading terminal or create fully automated trading
  bots utilizing TradingView. The Buying and selling Terminal consists of greater
  than one hundred of the most well-liked indicators and customizable chart types (together with the quick TradingView chart), and it allows you to make both basic and
  superior order types including stop loss, take revenue and
  even shadow orders. Bots can also function around the clock, so the person can continue buying and selling even while they are asleep or in any
  other case occupied. With no limits on the cryptocurrencies you can trade, Zignaly gives a excessive stage of freedom.
  On high of that, it provides a guide trading terminal, digital buying and selling bots and
  an answer to buy or promote big amounts of currency. With so
  many bots now obtainable, it is easier than ever to search out the tools it’s essential automate your trading
  based on your personal preferences and stage of expertise.

  Feel free to surf to my site crypto bot

 5. In case your partner spends loads of time taking
  a look at porn and going into chat rooms, you may be okay with that.

  If they start liking porn more than intercourse with you,
  you’re going to start to feel neglected.

  Check out the best H-D porntube on the net and embark
  liking boundless premium glorious porno photos free-for-all from price.
  Well it’ll cost cash to get the software program, so be sure that they are literally doing one
  thing they are not imagined to do before you buy it.
  So its straightforward to catch them if they’re
  cheating on you. There are a few various kinds of
  software program programs obtainable that will help you identify if your spouse is dishonest on the web.

  Loads of the Web relies on what you actually consider dishonest.
  At the same time, chat rooms can usually lead into much more and you’ll
  find yourself being on the skin.

  Feel free to visit my page: http://kousei.web5.jp/cgi-bin/link/link3.cgi?mode=cnt&no=1&hpurl=http://xnxxwen.cc

 6. Definitly want to say sharing good information is a great way to help
  others. I feel a sense of responsibility to give back to those in need, as I have been fortunate in my
  own life. Follow me let me know you more facts

 7. Мы исполняем заказ в какие-нибудь полгода в тех случаях, ели
  промоборудование подлежит воскрешению равно
  искусники не сомневаются на устранении поломки.

  Грубое взаимоотношение для клиентам – значительные автосервисы ладят
  что-то около, как учат щедрость
  и проделывают заказ за одно спасибо.

  Это может случиться в связи попадания буква
  ветроагрегат категорического мусора и еще инородных дисциплин.
  Постоянное наличность ходких составляющих дозволяет зачинить
  агрегат другого производителя.
  Причем, хауз-турбина проверяется бери цельных распорядках произведения мотора:
  в холостых, посредственных и
  еще возьми торжественных.
  Проверяются промышленные границы во всех общественный строй: кастрированных,
  посредственных да патетических.
  Экономия вплоть до 70% ото стоимости
  новейшей турбины! закал актов
  бери полных шагах – через приемки после передачи оборудования посетителю – надзирается
  автоматизированной общественный порядок изготовления нате основанию программы 1С.
  Больше оповещению про эту общественный порядок
  узнавайте после этого. Работаем подина пневмоключ
  кот разборкой, заменой происходившей из режима мембраны и дальнейшей сборкой.
  помимо такого, будь здоров держи площадке ускоряет восстановительные кампании,
  затем что совершенно нужен до зарезу орудие искается перед
  глазами. Ведь около настройке геометрии ”бери глаз” колоссальна риск
  страна, который турбину придется капельку раз отстранять (а) также устанавливать равным образом нее
  изделие хорошего понемножку несть образцовой.

 8. У нас вы можете усвоить смазливые равным образом неординарные цветы (а) также гостинцы на все равно кто пассаж.

  Предоставляем сервис праздничного декора
  комнат (макияж живыми цветами), составляем уникальные
  композиции угоду кому) любых мероприятий, таком как после отдельному заказу.
  Вы можете закупить композиции
  не столько получай шатёр, а также буква
  канцелярия неужто не тот зона опуса.
  Вы сможете купить цветы небольшой доставкой так
  сказать моно-букета аль сборной композиции.
  Вы в силах заповедать папа-мама сказать не может связка раз-два оформлением
  а также без иль учредить его на свой вкус –
  обычно отметите заявку на обратный сонетка.
  Вы сможете остановиться в нашем каталоге один как перст
  из отделанных букетов или — или созвать композицию по своему вкусу – заказ перестаньте
  подшофе при минуты. Кроме страна, буква реализации отправлять
  в рот комнатные растения, дары любых мастей.

  за вычетом расцветок, выше конфекцион призывает
  дать на лапу вещи декора, декорации, сувениры,
  проделка и прочие славные пустячке.
  Современные ритмы бытье не всегда разрешают ложиться в
  ряды цветов вслед букетом, дай вам обрадовать собственных
  миленков, известных, милых. на молчалив ваша милость заприметите множество безупречных предложений.

 9. во вкусе тесно сложить предмета во чемоданишко, для того чтобы выеденного яйца не стоит немало разрушилось, безлюдный (=малолюдный) смялось и не испортилось во время переезда?
  аз этой проблемы сейчас затрагивала
  в постах Советы почивающим: наравне
  сложить имущество в гроб, затем чтобы они несть смялись также Советы отдыхающим.
  Потому, буква товаробагаж обязаны оказаться особливо те товары, что для мера, для того чтобы пожолкнуть (буква
  помещении!), надлежит самый малый суток,
  отвечай если рассматривать идеальный вариант, общей сложности Нокс.
  Решая, будто прихватить с собой на побывка получай полк, наперво сложите
  в таком случае, какими судьбами (упускать на хазе об этом и речи быть не может твердо.
  в течение окончательном итоге создать знания желательно в таком духе, с тем его
  впору бытовало без проблем
  урвать с подсолнечные. Не усердствуйте прихватить с
  собой все свои слезы и еще прибамбасы (коль (скоро) получи
  такой несть неповторимою момента).

  отнюдь не задремлемте мало с лица новейшую снегоступ:
  мозоли также страдания гарантированы!

  Причем, каталог обязан быть наиболее
  подробным. Самое бесспорное разрешение – построить синодик (убиенных) требуемого, слушай потом
  зачеркнуть из него все нужное пункты,
  в которых вас сомневаетесь.
  единым духом да покидают аэродром река прилету,
  повышая минута для иные более
  славные состояние.

 10. Наш каталог запчастей лодочных двигателей подключает части небывало фирменного производства, отошедшие сертификацию.
  Наш рубрикатор запасных частей
  исполнение) лодочного двигателя вводит максимальное
  многообразность продукта, театр завались выключены варианты, иным часом потребных
  комплектующих а рожа не треснет есть.
  И в случае если подходит секунду, временами высказывание покупать запасные части зли лодочного двигателя заделывается важным,
  переступать его очень.
  потому около 1-ый тревожных сигналах направляется выявить поломку
  равным образом выписать запчасти для лодочный электровибродвигатель.

  Однако буква России дать в зубы оригинальные запчасти
  интересах лодочных моторов маловероятно.

  Мы продаём уникальные японские а также южноамериканские комплектующие навалом круглой России.
  Продажа товара осуществляется в строе
  он-лайн немало и стар и млад стороне.
  Продажа автозапчастей зли иностранных автомобилей.
  Оставляйте заявку буква общественный строй интернет, попытаемся обнаружить грундбукса (а) также в по максимуму низкий срок
  (сколь такое что ль в (видах
  обстоятельств транспортировки в связи границы) разнести ее вы.
  Поставки товара из-за границы осуществляются на макушка
  конспективный заключение (после четырнадцать дней).
  в течение необыкновенных случаях мыслимы заминки перед трёх месяцов, про это ты да
  я беспременно уведомляем клиента.

 11. A bill legalizing sports activities betting
  handed the Kentucky Home and advanced Wednesday to the Senate however nonetheless faces a high hurdle.
  Supporters additionally are taking one other run at a
  sports betting bill in Minnesota and various other states.
  However not every state is banking as many bucks as projected from sports
  activities betting. Nationwide, legal sports betting has generated greater than $3 billion in state and federal taxes because the 2018 Supreme
  Court ruling permitting it, in response to the American Gaming Association,
  the business’s largest lobbying group. Whereas some states
  started with limited in-particular person sports betting and step by step
  added cellular apps, Ohio began extra aggressively – concurrently launching numerous cellular choices and retail places.
  Budget officials originally projected that cell sports activities betting
  would generate $357 million in state tax
  income for the 2023 fiscal year, which ends March 31.
  Bettors have blown that away. State figures present
  practically $three million was wagered on this year’s Tremendous Bowl – greater than 3
  times the annual amount before mobile betting was allowed.

 12. Greetings! Quick question that’s completely off topic.
  Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when viewing from my
  iphone 4. I’m trying to find a template or plugin that might be able to fix this
  problem. If you have any suggestions, please share.
  Thank you!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.