Polttarit saattavat olla morsiamen kaikkien aikojen parhaimmat bileet tai kauhea pettymys. Onnistuneeseen lopputulokseen vaikuttavat monet asiat, kuten kuinka tehtävälleen omistautuneita juhlan järjestäjät ovat ja kuinka hyvin he ovat perillä morsiamen toiveista. Keräsimme kahdeksan asiaa, jotka hieman helpottavat polttareiden järjestämistä. Kaaso, muista ainakin nämä:

1. Jotain spesiaalia morsiamelle

Morsiamen kuuluu erottautua joukosta, sillä nämä bileet pyörivät täysin hänen ympärillään. Hanki siis morsiamelle huntu, kruunu tai muu hauska asuste, jotta morsian tuntee olevansa juhlan keskipiste.

2. Banneri tai seinäkoriste

Polttaripaikan koristeisiin ei kannata tuhlata omaisuutta vaan rahalla kannattaa tehdä jotain hauskempaa. Yksinkertainen banneri, seinäviiri tai nauha on samalla juhlava sekä hauska.

3. Darrapussukat

Hauska ja tarpeellinen! Kerää nättiin pussukkaan seuraavan aamun tarvikkeet kuten energiajuomaa tai vettä, päänsärkylääkettä, purukumia tai pastilleja, rakkolaastareita, alushousut… mitä ikinä keksitkin.

Lue lisää: Vieraslahjoista parhain – darrapussukka

4. Lista baareista ja ravintoloista

Jos ajatuksena on jossain vaiheessa suunnata baariin tai ravintolaan, älä jätä paikan valintaa polttariporukan päätettäväksi, kun taksi odottaa jo pihassa. Tehtävä on mahdoton ja pahimmassa tapauksessa ilta päättyy niin, että porukkanne hajoaa eri paikkoihin. Pidä mukanasi listaa muutamasta sopivasta paikasta ja talleta kännykkääsi etukäteen myös paikallisen taksin numero.

5. Matchaavat asusteet

Hanki jotain, joka kertoo kaikille, että olette samaa porukkaa. T-paidat omalla sisäpiirivitsipainatuksella, lippikset, aurinkolasit tai vaikkapa jänisräikät. Miksi? Haluaette muistoksi ainakin yhden kuvan somea varten, jossa morsiusjenginne on koossa asianmukaisesti varustettuna.

6. Piknikkitarvikkeita

Vaikka viettäisitte juhlaa mökillä tai hotellihuoneessa, pakkaa mukaan muutamia piknikkitarvikkeita kuten hauskoja lautasliinoja, söpöjä kertakäyttömukeja sekä tietenkin skumppalasit – ja skumppaa!

7. Naposteltavaa

Siitäkin huolimatta, että olette varanneet ravintolapöydän myöhemmäksi, hanki jotain pientä naposteltavaa. Yleensä polttareissa nesteytyksestä on huolehdittu erinomaisesti, mutta huonon olon ehkäisyyn kannattaa varata myös vähän välipalaa.

8. Pelejä tai leikkejä

Etenkin jos polttariporukassa on paljon toisilleen entuudestaan tuntemattomia ihmisiä, varaa jään rikkomista varten muutamia hauskoja pelejä. Muista kuitenkin, että kaikki eivät välitä leikkimisestä, joten joku simppeli hauska juttu riittää.

Lue myös:

POLTTARIT – Koiranpentuja, kylpylähemmottelua ja pullokaupalla kuohuviiniä

Polttarit – päivä, jota en unohda ikinä!

Kauan odotetut polttarit

Polttarit Tallinnassa – raportti päivästä

31 vastausta

  1. buy fincar 5mg cheap Obviously this isn t a scientific way to go about determining a SARM s oral bioavailability, but until these pharmaceutical companies start to release more transparent data, researchers will speculate and make assumptions that could be true, or could be way off

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.