Se tunne, kun saa ruksittua to do -listalta asioita pois. Hääpäivään on enää 68 päivää ja alkaa jo jännittää. Huomaan vähän väliä miettiväni onko jotain mitä en ole osannut ottaa huomioon ja onko jokin iso asia jäänyt tekemättä.

Nyt uusimpiin kuulumisiin hääjärjestelyiden osalta:

Laitoin Instaan kysymyksen mistä voisi löytää prinsessamaisen juhlamekon pienelle tytölle. Seuraajani vinkin avulla löysin Ellenille, meidän pienelle kukkaistytölle, täydellisen tyllimekon ja kengät. Toivottavasti kengät sopivat! Kengän koon kanssa saa muutenkin aina vähän arvailla mallista ja merkistä riippuen.

Samaan tilaukseen laitoin vielä itselleni korvakorut ja mahdolliset hääkengät. Korvakorujen valitseminen on osoittautunut yllättävän hankalaksi, kun mielessä on juuri tietyntyyliset. Tilauksen pitäisi tulla tämän viikon aikana, joten saatte kuulla näistä sitten lisää.

Vien hääpukuni ompelijalle torstaina. Siihen laitetaan muutama neppari ja olkaimia lyhennetään. En malta odottaa, että saan hääpuvun päälleni tismalleen oikeankokoisena.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on HAAT13-768x1024.jpg

Moni vieraista on jo ilmoittautunut häihin ja vilkuilenkin meidän Tahtoo -hääsivustoa aktiivisesti päivittäin. Ilmoittautumisaikaa on vielä kuukauden verran.

Kävimme valitsemassa vuokrattavia hääsomisteita yritykseltä Via Avelina. Siitä seuraavassa postauksessa lisää 😉

Päällimmäiset tunteet tällä hetkellä: jännitys ja innostus!

xx Rosannah

123 vastausta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.