Blogiäänestyksemme timantinkova kolmen kärki on nyt selvillä. Uudet hääblogit on valittu:

Adieu Mademoiselle, Bonjour Madame

”Olen 28-vuotias tulevan kesän morsian. Luvassa on häät meille tärkeässä maalaisympäristössä. Tällä hetkellä blogistani löytyy lähinnä juttua DIY-hääkoristeista. Pidän kauniista kuvista ja blogiani haluaisin kehittää niin, että siinä olisi enemmän tunnetta mukana. Blogini löytyy myös Instagramista @haablogi2018.”

Häämimmit

”Olen suuri häähaaveilija sekä unelmoija, joka avioituu rakkaan puolisonsa, parhaan ystävänsä sekä sielunkumppaninsa kanssa elokuussa 2019. Häämimmit-blogi ei ole tavallisin hääblogi. Se jakaa ideoita, unelmia sekä ajatuksia kahden naisen välisistä häistä ja häiden suunnitteluista. Lisäksi blogissa näkyy ripaus meidän arkea.”

Kahden morsiamen häät

”Olemme turkulainen naispari (molemmat 26-vuotiaita), ja meidät vihitään siviilimenoin ihanassa pitsihuvilassa. Häämenu koostuu kasvisruoasta, ja on todennäköisesti täysin vegaaninen. Blogissa haluan keskittyä siihen, millaista on mennä naimisiin vuonna 2018 naisparina Suomessa, mitä kaikkea voi tehdä itse, ja miten voi säästää sekä luontoa että rahaa hääsuunnittelussa.”

Blogit siirtyvät Mennään naimisiin -sivuille loppuvuoden aikana. Kannattaa siis seurata meitä myös Facebookissa, niin saat uusimmat uutiset ensimmäisten joukossa. 

121 vastausta

  1. Use extreme caution during concomitant use of bupivacaine and antihypertensive agents buy cialis online us By learning your dog s routines, how much he usually eats and drinks, and monitoring his urine output, you ll be a step ahead of the game if something changes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.