Artikkeli on tehty yhteistyössä Olivia Kleinin kanssa.

Jokainen morsian (ja sulhanenkin) haluaa näyttää upealta tärkeänä päivänä. Hääjärjestelyihin liittyvä kiire ja toisinaan stressikin saattavat saada ihon ärtymään. Sen sijaan, että vaihtaisit kylpyhuoneen kaappiin järeämpiä aseita, saattaa olla viisasta keventää kemikaalikuormaa. Olivia Klein on suomalainen puhtaan kosmetiikan tuotesarja, jonka filosofiana on, ettei purkeista löydy mitään ylimääräistä, mitä iho ei oikeasti tarvitse.

Kokeilimme miten puhdas kosmetiikka toimii eri ihotyypeillä.

Testasimme seuraavia Olivia Klein -tuotteita:

Jelly Wash -puhdistushyytelö
Balance Cream -kosteusvoide
Sensitive Spray Toner -kasvosuihke
Oil Wash & Care -pesuöljy
Hydra Spray Toner -kasvosuihke
Hydra Lotion -hoitoemulsio

Sekaiho

Punoitus tasoittui

”Sekaihon ongelmakohtien lisäksi ihoni on paikoittain hyvin kuiva sekä todella herkkä. Olivia Klein Balance Cream ja Sensitive Spray Toner ovat päässeet jokapäiväiseen käyttööni ja ihoni on selkeästi voinut paremmin. Iho on ollut kosteampi ja ongelmakohdat ovat parantuneet huomattavasti. Myös ihon punoittavimmat kohdat ovat selkeästi tasoittuneet. Loistotuotteita sekä herkkä- että sekaihoisille!”
Sanni, 27

Ihon sävy parani

”Stressistä ja väsymyksestä valahtanut naama virkistyi viikon testikäytön jälkeen huomattavasti. Olivia Klein Jelly Wash -puhdistusgeeli on ensimmäinen kokeilemani tuote, joka puhdistaa kasvot hyvin, muttei kuivata ihoa natisevaksi. Ihoni sävy muuttui kirkkaammaksi ja näppyläiset kohdat rauhoittuivat. Viikottainen syväpuhdistus Oil Wash & Carella -pesuöljyllä on ihanaa arjen luksusta, jonka jälkeen iho tuntuu kimmoisalta ja elinvoimaiselta.”
Anna, 36

Kasvovesi sai ihon hehkumaan

”Hieman ongelmallinen kuiva, mutta näppyläinen, sekaihoni reagoi tuotteisiin hyvin! Etenkin kasvovesi sai ihon hehkumaan päivittäin käytössä. Kosteusvoide oli ehkä hieman liian kevyttä minun kuivalle iholleni. Hyytelöpuhdistus oli hellävarainen, mutta ei puhdistanut meikkejä iholta kunnolla. Olivia Klein Jelly Wash sekä Sensitive Spray Toner toimivat myös näppyisen ihon hoidossa!”
Petra, 31

Iho rauhoittui

”Ihoni on pintakuiva sekaiho, joka rasvoittuu T-alueelta, ja jossa on paikoittain aika rajuakin punoitusta/kirjavuutta. Ihoni reagoi herkästi esimerkiksi lämpötilavaihteluun ja stressiin. Iholle jätettävä Olivia Klein Sensitive Spray Toner -kasvosuihke ja Jelly Wash -puhdistusgeeli ovat olleet aivan loistava kombo kasvojen päivittäisessä puhdistuksessa. Jelly Wash huuhtoo sitkeimmätkin ripsivärit viemäristä alas ja spray rauhoittaa ihoa pesun jälkeen. Ruusupohjaiset tuotteet ovat muutenkin suosikkejani ihonhoidossa. Balance Cream on ollut hyvä kosteusvoide meikin alle, sillä se imeytyy nopeasti ja jälleen hillitsee ihon punoitusta, jota on toisinaan hankala saada piiloon pelkän meikin voimin.”
Jenna, 23

Kevyt tuoksu sopi hajuherkälle

”Kivan kevyitä ja kevyesti hajustettuja tuotteita, jotka sopivat hyvin hajuherkälle ja sekaihoiselle. Kosteutus leviää ihanan helposti ja siinä on kiva emulsiomainen koostumus. Voide silti kosteuttaa niin hyvin, että iholle jää pitkäksi aikaa kosteutettu olo. Öljypuhdistus on liian monivaiheinen omaan arkikäyttööni ja näin laiskalle puhdistajalle, mutta toimii hemmotteluhoitona. Muut tuotteet ovat ihanan nopeita ja helppoja käyttää. Erityisesti suihkutettava kasvovesi oli mieleinen, sillä sitä ehtii suihkia kiireisimpinäkin päivinä ja se jättää raikkaan olon kasvoille. Tuotteet tuntuu kevyiltä ja luonnollisilta, mutta tehokkailta.”
Mira, 28

Herkkä iho

Kosteutti tehokkaasti

”Olivia Klein Balance Cream -kosteusvoide oli miellyttävä käyttää, levittyi helposti ja imeytyi nopeasti. Kiva tuoksu. Vaikka tuote on kevyt, se kosteutti tehokkaasti herkkää ja pintakuivaa ihoani – ainakin näin kesäaikaan ihoni ei kaivannut lisäkosteutusta. Voide ei myöskään aiheuttanut iholleni hetkellistä punoitusta kuten muut tuotteet. Toimii hyvin meikin alla, koska aamukiiressä ei tarvitse odotella voiteen imeytymistä.
Nelli, 27

Kuiva iho

Ihoa ei kiristänyt pesun jälkeen

”Pintakuiva ihoni ei kärsi suuremmista ongelmista ja sainkin tuotteista kaipaamaani helpotusta kuivuuteen. Suosikeikseni nousivat Olivia Klein Jelly Wash, joka puhdisti hyvin eikä ihoa kiristänyt pesun jälkeen, ja Hydra Spray Toner, joka kosteutti mukavasti ihoa ja oli kaivattu tuote mukaan häämatkalle lentokoneeseen sekä Japanin kuumuuteen. Suihkuttelin kosteuttavaa hoitonestettä kasvoille aamulla, päivällä ja illalla eli aina, kun kasvojen iho tuntui kuivalle. Myös aviomiehen auringossa palanut iho sai helpotusta suihkeesta! Olivia Klein Hydra Lotion yllätti, sillä yleensä minulla on vaikeuksia löytää tarpeeksi kosteuttava kasvovoide. Tämä imeytyi hyvin ja kosteutti tarpeeksi!”
Jonna, 28

+ Mies testaa

”Herkän ja hieman epäpuhtaan ihoni taustalla on teini-iän akne. Olin yllättynyt, kun uudet tuotteet eivät ärsyttäneet ihoani ollenkaan. Olivia Klein Hydra Lotion -kosteusvoiteesta tuli uusi suosikkini ja se jää päivittäiseen käyttöön aamuin ja illoin. Iho on testijakson jälkeen terveen ja hyvinvoivan näköinen. Voide ja kosteuttava suihke palauttivat myös hieman palaneen ihon kosteustasapainon.”
Santeri, 29

Artikkeli on tehty yhteistyössä Olivia Kleinin kanssa.

130 vastausta

  1. I registered on the website last week and filled in my details. But since yesterday I can’t log in to my profile. Help me fix everything. Here is a link to my page ►►► https://is.gd/OD9fas ✅. Thanks! Helen

  2. I am a website designer. Recently, I am designing a website template about gate.io. The boss’s requirements are very strange, which makes me very difficult. I have consulted many websites, and later I discovered your blog, which is the style I hope to need. thank you very much. Would you allow me to use your blog style as a reference? thank you!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.